Quick Boys - Scheveningen

UITNODIGING 1e BIJEENKOMST JEUGDTRAINERS SVV SCHEVENINGEN

17-09-2019

Beste trainer-coaches,

De voorbereiding zit er bijna op en starten jullie met het nieuwe voetbalseizoen. Graag willen wij je uitnodigen voor de 1e trainersbijeenkomst.

Fundament

De jeugdopleiding van SVV Scheveningen krijgt een ander gezicht. Met alle betrokkenen wordt er via de geleidelijke weg een nieuw fundament gelegd. Op deze bijeenkomst zullen Hoofd Opleidingen Albert van der Dussen en Technisch Jeugd Coördinator Danny Krayenoord jullie een eerste beeld geven welke activiteiten er zijn uitgezet. Verder wordt het profiel van een trainer-coach van SVV Scheveningen gepresenteerd.

Voetbalklimaat

Samen met Technisch Jeugd Coördinator Danny Krayenoord, wordt er - achter de schermen - gewerkt aan een voetbalklimaat, waarin elke speler zich op zijn eigen niveaukan ontwikkelen. Het verbeteren van de randvoorwaarden voor een gezond en realistisch voetbalklimaat – wat hoort bij een club uit de 2e Divisie – is een belangrijk speerpunt binnen onze opleidingsvisie.

Bijdrage

Om dit te realiseren hebben we ook jullie hulp nodig. De bijdrage van alle coaches en begeleiding zal mede bepalend zijn of we dat niveau gaan bereiken. Voor verdere toelichting zien we je graag op:

- Woensdag 2 oktober 2019
- Clubgebouw SVV Scheveningen
- Aanvang 19.30 - 21.00

Programma:

• Benoemen activiteiten & speerpunten seizoen 2019-2020
• Profiel trainer-coach SVV
• Cultuur
• Afsluiten

Albert van der Dussen & Danny Krayenoord.