De Treffers - Scheveningen

Zaterdag 14 september
SVV JO17-1 - SVC08 JO17-2
Scheidsrechter R. Keizer

MELDT U NU AAN ALS SEIZOENKAARTHOUDER BIJ SVV SCHEVENINGEN.

31-07-2019
Nog een paar weken en dan gaat voor ons 1e elftal  de kompetitie van start met direct al een prachtige seizoensopening, namelijk hetthuisduel  op zaterdag 24 augustus tegen Katwijk, ontegenzeggelijk één van de absolute topploegen in de 2e divisie.

Ten opzichte van het vorig seizoen telt de 2e divisie maar liefst vijf nieuwe gezichten en dat zijn niet de minste ploegen in de top van het amateurvoetbal, namelijk Jong Volendam, TEC en onze regiogenoten ASWH, Noordwijk en Quick Boys.

De voetballiefhebber komt dus volledig aan zijn trekken en u kuntals seizoenkaart houder tegen een gereduceerd tarief genieten van 17 thuisduels op het allerhoogste amateurvoetbalniveau.

Het bestuur van SVV Scheveningen heeft besloten dat de toegangsprijzen evenals de contributie voor seizoenkaarthouders ten opzichte van het vorig seizoen niet aangepast worden.

De toegangsprijs blijft gehandhaafd op  € 9,00 voor volwassenen en € 6,00 voor 65 plusser,  Voor een tribuneplaats geldt een opslag van € 1,00. Leden hebben middels hun lidmaatschappas ook in de tweede divisie gratis entree.

Voor de seizoenkaarthouders gelden dus net als vorig jaar de onderstaande tarieven:

Seizoenkaarthouders tot 65 jaar betalen slechts € 100,00 per jaar.(voordeel liefst € 53,00)

Seizoenkaarthouders 65 jaar plus betalen slechts € 75,00 per jaar.(voordeel liefst € 27,00)

Voor een plaats op de zittribune is er een opslag van € 20,00 per jaar.

Bent u op dit moment nog geen seizoenkaarthouder van SVV Scheveningen, dan is het nu nog de kans om u aan te melden.

Op onze website www.svvscheveningen.nl gaat u naar de link ‘Lid worden’ en vervolgens doorklikken naar Seizoenkaart.Het inschrijfformulier kunt u downloaden en invullen. Vervolgens kunt u het formulier scannen en mailen naar: ledenadministratie@svvscheveningen.nl

U heeft ook de mogelijkheid om op de volgende dagen het inschrijfformulier af te geven in de commissiekamer op Houtrust:

Donderdag  1  augustus 2019  van 19.30 uur tot 21.00 uur

Zaterdag    3 augustus 2019  van 14.00 uur tot 15.30 uur

Donderdag   8  augustus 2019  van 19.30 uur tot 21.00 uur

Zaterdag    10 augustus 2019  van 14.00 uur tot 15.30 uur

Zaterdag    17 augustus 2019  van 14.00 uur tot 15.30 uur

Wij hopen dat onze leden, sponsoren en iedereen die Scheveningen een warm hart toedraagt het vlaggenschip van Scheveningen in grote getale bij zowel de thuis- als bij de uitwedstrijden komt steunen. Voor John Blok als hoofdtrainer, met zijn technische – en medische staf en de begeleidingsgroep, maar zeker ook voor de spelersgroep met vele vertrouwde gezichten zal dat een extra stimulans zijn er wederom een succesvol seizoen van te maken.

Bestuur SVV Scheveningen.