De Treffers - Scheveningen

Scheidsrechter R. Keizer

Het voetbalseizoen 2019 – 2020 gaat beginnen

31-07-2019
Afgelopen maandag heeft de A selectie de 1e training afgewerkt en daarmee is het voetbalseizoen 2019 – 2020 officieel van start gegaan.

In aanloop naar de kompetitie start op zaterdag 24 augustus met een thuisduel tegen Katwijk werkt het vlaggenschip naast een paar intensieve trainingsweken ook een aantal zeer interessante oefenduels af. Aanstaande zaterdag is het voor met name de Scheveningse voetballiefhebbers al smullen geblazen als Scheveningen op Houtrust gastheer is van SVC’08. De wedstrijd begint om 14.30 uur. Naast de vele vertrouwde gezichten kunt u kennismaken met  de nieuwe spelers in de selectiegroep, stuk voor stuk spelers, die de strijd aan zullen gaan met ‘de gevestigde orde’ om een basisplaats te veroveren. Een mooier affiche om het voetbalseizoen te openen met de wedstrijd tegen SVC’08 is nauwelijks denkbaar en wij verwachten dan ook dat veel supporters de weg naar Houtrust weten te vinden.

In de komende weken zullen de trainingen van de overige elftallen een aanvang nemen en staan er ook al de nodige oefenduels op het programma. Op de hoofdpagina van onze website vindt u het volledige overzicht voor de komende weken terug.

Wij willen onze spelende leden, trainers, verzorgers, de leiders van de elftallen  alvast een sportief en succesvol voetbalseizoen toewensen. En natuurlijk vinden wij het als bestuur fantastisch als wij aan het eind van het seizoen de nodige kampioenen kunnen huldigen, maar vergeet vooral niet dat de voetbalsport veel meer is dan winnen en dat de spelvreugde minstens net zo belangrijk is.

Bestuur SVV Scheveningen