SVV Scheveningen - VV Katwijk

geschonken door:

CORNELIS VROLIJK / JACZON

———————————————-

Sponsor Man of the Match:

Lekker vakantie!!!
Vanaf de start van de competitie
elke week weer een nieuwe Topper.
Fijne vakantie allemaal!

Als lid, fan of supporter van SVV Scheveningen kun je met fikse korting naar Hollands Feest Aan Zee op vrijdag 2 augustus !

14-07-2019

Hollands Feest Aan Zee is hét Nederlandstalige muziekfestival op een unieke locatie : het Zuiderstrand van Scheveningen!

Met optredens van: Anita Meyer, Django Wagner, Samantha Steenwijk, Rene Schuurmans, Henk Dissel, Mike Peterson, Wesly Bronkhorst en Quido van de Graaf.

Heb je zin in een mooi feest, meezingen met Hollandse Hits, warm zand tussen je tenen, de zon in de zee zien zakken en veel gezelligheid? Bestel dan snel kaarten via onderstaande link

https://www.ticketmaster.nl/event/239541?CL_ORIGIN=ORIGIN5 Via deze link kom je op de speciale ticketmaster actie site waar je kaarten kunt bestellen voor € 18,00 ipv € 23,00.

Boek snel, want het aantal kaarten met korting voor SVV Scheveningen leden is beperkt.