Scheveningen - Kozakken Boys

Wim de Jong

Gerard Roeleveld

---------------------
Man of the Match Sponsor:

Zaterdag 9 november
SVV JO10-4 - SVH JO10-3

Voorbereiding voor het nieuwe seizoen.

09-07-2019
De voorlopige indeling van de jeugdteams (JO8 t/m JO12) is bekend. Zie hier voor het volledige overzicht.

Er zijn verschillende oefenwedstrijden en trainingen geweest om zowel de bestaande leden als de nieuwe leden te beoordelen op techniek, ervaring, ontwikkeling en passendheid. Dat is geen gemakkelijke klus. Daarom zijn de indelingen ook tijdelijk.

Na de start van het nieuwe seizoen kan er nog van alles gebeuren, maar ook gedurende de rest van het seizoen. Kinderen ontwikkelen nu eenmaal op hun eigen tempo waardoor er soms binnen korte tijd grote verschillen in het niveau van de spelers ontstaat. Als club vinden we het belangrijk om daar op in te spelen en kinderen de uitdaging te bieden die ze nodig hebben zodat het spelplezier voor iedereen gewaarborgd blijft. Daar zullen we na de zomer hard mee aan de slag gaan.

Vanaf het nieuwe seizoen gaan de coaches werken met een spelersvolgsysteem om de ontwikkelingen van de kinderen bij te houden. Dit komt ook ten goede aan de interne scouting. Verder zijn onze Hoofd Opleidingen, Albert van der Dussen en de Technische Jeugd Commissie achter de schermen bezig met de voorbereidingen van de lancering van een Voetbal Academie  waar talent zich verder kan ontwikkelen. Medio september volgt hierover meer informatie.

Start seizoen
Voor alle jeugdteams van JO7 t/m JO12 zullen we het seizoen gezamenlijk aftrappen met een leuke Kick off! Dit is op 4 september van 17:30-19:00 uur. Het belooft een leuk en actief programma te worden. Voor de ouders is er die avond van 18:30-19:00 uur ouderavond!

De trainingen starten al eerder, vanaf 19 augustus. Dan hebben de nieuwe teams nog voldoende tijd om zich op de eerste wedstrijd voor te bereiden. Over het exacte wedstrijdschema volgt later meer informatie. Onderstaand de trainingsdagen en tijden onder voorbehoud. De trainingen van de JO7 starten later.

Werving trainer JO10
Het werven van een hoofdtrainer voor onze JO10 is gestart. Onze TJC D. Krayenoord neemt deze leeftijdsgroep tijdelijk waar, tot er een andere coach is aangesteld.

Voor vragen kunt u terecht bij de coördinator van de leeftijdsgroep:
JO7, JO8, JO9 en JO10: Danielle Falck 06-24779928
JO11 en JO12: Rene de Wit 06-30930324

Wij wensen iedereen voor nu een hele fijne vakantie en tot in het nieuwe seizoen!

Met sportieve groet,
Technische Jeugd Commissie