SVV Scheveningen - VV Katwijk

geschonken door:

CORNELIS VROLIJK / JACZON

———————————————-

Sponsor Man of the Match:

Lekker vakantie!!!
Vanaf de start van de competitie
elke week weer een nieuwe Topper.
Fijne vakantie allemaal!

SVV Scheveningen viert 100 jarig bestaan!

02-07-2019

Zaterdag 29 juni 2019 was het zover. Na ruim drie jaar aan voorbereiding was zaterdag de grote dag.

Het jubileumteam 100jaarSVVScheveningen zag haar inzet eindelijk beloond gaan worden.
Vanaf 7:30 uur gingen de poorten van Sportpark Houtrust open, om deze vervolgens rond 02:00 uur weer te sluiten….

De dag begon met het opbouwen, door Freestyle voetbal, met voetbal gerelateerde spellen op Veld 2.

De familie Rog bouwde de kraam op voor de ‘fish-and-chips’ kraam, Dungelmans installeerde de ‘Food-truck en de ingehuurde bardames en heren werden geïnstrueerd.  Ingehuurd, zodat ook onze vaste barmedewerkers en overige vrijwilligers, konden genieten van deze dag.

Vanaf 11:00 uur werd de jeugd hier vermaakt met o.a. een Freestyle show, panna-kooi, Levend tafelvoetbal, gatengoal en nog veel meer. Ondanks de verzengende hitte deden de opgekomen leden heel fanatiek mee. Water en koude limonade was er gelukkig in overvloed. Na afloop werden alle deelnemers getrakteerd op een ijsje en een vaantje als aandenken.

https://photos.app.goo.gl/QjBeZRfTNsPTEP328 Freestyle 100 jaar SVV

Rond 12:00 uur werd het steeds drukker.

De oud SHS-mannen verzamelde zich voor het defilé en de reünie. Vanaf 14:00 uur werden zij, begeleid door de Duindorpband op het Arie de Jager Veld ontvangen en werden er enkele foto’s gemaakt. Na afloop werden zij in het sponsorhome getrakteerd op een heerlijk buffet, met zoals gebruikelijk op Scheveningen vis.

https://photos.app.goo.gl/VBkfaJ5BeiKfyvKdA Reünie SHS 100 jaar SVV

Ook de spelers en speelsters van Oud Scheveningen Zaterdag en Zondag en de oud damesteams kwamen langzaam binnen druppelen. Ook dit werd een gezellige reünie. Veel dames en heren hadden elkaar tijden niet gezien.

Na een zeer geslaagd defilé van de oud SHS-spelers, ging er gevoetbald worden. De eerste wedstrijd (oud) dames onderling was zeer geslaagd. De fanatieke dames streken om elke meter (kunst)gras op een bloed heet ‘Arie de Jager Veld’. Deze wedstrijd stond onder leiding van René Vis.

Het 2e potje van de middag was die van Oud Scheveningen Zaterdag tegen Oud Scheveningen Zondag, onder leiding van Gerard Breugem. Opmerkelijk was te zien hoe kwiek sommige mannen er nog bij liepen.

Ook de mannen van 7x7 gaven acte de préséance tijdens een minitoernooi.

https://photos.app.goo.gl/TDDqGm59doNFhMaF6 Voetbal 100 jaar SVV

Één van de hoogte punten van de dag was de onthulling in de kantine van de tijdlijn van 100 jaar SVV Scheveningen, in de vorm van een fotowand van ruim 13 meter lengte. Het team 100jaarSVVScheveningen is in samenwerking met The Online Factory ruim 2 jaar bezig geweest met de tot stand koming van het resultaat. Tot in de laatste weken werd er nog materiaal aangeleverd wat ‘ff’ verwerkt moest worden. Uiteraard zijn er op de wand items niet aan bod gekomen. De komende periode worden deze geïnventariseerd en worden de schuifwanden hiermee alsnog bekleed.

De feestavond die hierop volgde was een groot succes, met heel veel (oud)leden.

https://photos.app.goo.gl/x8JTZTnbVBLK5QTU6 Onthulling fotowand en feestavond 100 jaar SVV

Maandag 1 juli was het dan zover, SVV Scheveningen bestaat nu officieel 100 jaar!!

In het sponsor home werden besturen van diverse verenigingen ontvangen, de KNVB en wethouder Richard de Mos. Tijdens de toespraak van de KNVB werd Rob Vis beëdigd als Lid van Verdienste door de KNVB. Richard de Mos reikte aan Ron Kleijn een cheque uit van de Gemeente Den Haag.

Om 19:19 uur werd de wedstrijd, SVV Scheveningen - ADO Den Haag, afgetrapt door Irina Klaaijsen, directrice van FPL Dynamic Logistics.

Na de aftrap volgde er een zeer indrukwekkende minuut stilte. Tijdens de receptie bereikte ons het droevige nieuws dat lid van de vereniging Piet van der Toorn is overleden.... Piet heeft jaren lang het doel van Zaterdag 1 verdedigd. Daarnaast heeft Piet op SVV Scheveningen veel familie en vrienden. Wij wensen de familie heel veel sterkte toe met dit zware verlies.

De daarop volgende wedstrijd werd met 0-2 gewonnen door ADO Den Haag.

https://photos.app.goo.gl/7zAEodGmjv6nsTqW9 Receptie + SVV Scheveningen – ADO Den Haag

Voor nu gaan het 100jaarSVVScheveningen-team, Bestuur en vooral de vele vrijwilligers die zich óók bij de andere festiviteiten rond het 100 jarig bestaan weer belangeloos hebben ingezet,  genieten van een paar weken rust, om vervolgens bij aanvang van het nieuwe seizoen, de draad weer op te pikken.