SVV Scheveningen - VV Katwijk

geschonken door:

CORNELIS VROLIJK / JACZON

———————————————-

Sponsor Man of the Match:

Lekker vakantie!!!
Vanaf de start van de competitie
elke week weer een nieuwe Topper.
Fijne vakantie allemaal!

Nieuwe Sponsor

01-07-2019
De Commerciële Commissie van SVV Scheveningen is verheugd mee te mogen delen dat zij met ingang van 1 juli 2019 een meerjarige overeenkomst als Hoofd en Shirtsponsor voor “Jong Scheveningen” heeft afgesloten met Hague en London Oil PLC.

Dit bedrijf onder leiding van CEO Andrew Cochran werd in 2014 opgericht door een combinatie van Den Haag en Londen Oil BV en Wessex Exploration PLC die later Hague en London Oil Plc werden. De huidige portefeuille bestaat uit offshore productie- en ontwikkelingsactiva in Europa (Nederland) en Zuidoost-Azië (Filippijnen).

Ron Kleijn voorzitter SVV Scheveningen: Wij zijn er trots op dat een internationaal bedrijf als Hague & London Oil voor langere tijd aan onze club verbonden is en dat zij mee willen bouwen om van “Jong Scheveningen” een groot succes te maken.

Vanaf het seizoen 2019-2020 zal Hague & London Oil op het uit en thuis tenue van “Jong Scheveningen” te zien zijn

Wij heten dit mooie bedrijf van harte welkom op onze club en zien uit naar de samenwerking

Bestuur SVV Scheveningen