Seizoen 2019-2020

aanvang: 14.30  uur

Arie de Jager Veld

Lekker vakantie!!!
Vanaf de start van de competitie
elke week weer een nieuwe Topper.
Fijne vakantie allemaal!

Contributieachterstand seizoen 2018-2019

26-06-2019
Deze week ontvangen de leden met contributieachterstand hun laatste aanmaningen. Het gaat met name om leden die bij de incassofout van april 2019 wel de volledige incasso hebben gestorneerd maar niet de 4e termijn hebben betaald.

Tevens zijn er nog leden die een gehele of gedeeltelijke contributieachterstand hebben. De openstaande contributie wordt ter inning overgedragen aan het incassoburo. Tevens wordt in sportlink KNVB de spelactiviteit geblokkeerd waardoor er niet gespeeld kan worden of overgeschreven kan worden naar een andere vereniging zolang de openstaande contributie nog niet is betaald.

Seizoen 2019-2020

De acceptgiro’s voor de huidige leden worden z.s.m. verzonden. Gelieve te betalen voor 15 juli 2019. De 1eautomatische incasso zal in de 1e week van juli plaatsvinden.

Nieuwe leden ontvangen een acceptgiro voor betaling per 1 augustus 2019. De 1e automatische incassotermijn zal rondom 25 juli plaatsvinden.

Dit seizoen kan met weer via de Ooievaarspas de contributie betalen. De gemeente heeft afgesproken dat dit weer in 1 termijn mag gebeuren. Er komt een oproep voor het scannen en controleren van de Ooievaarspas in september.