Scheveningen 1

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Er mag weer getraind worden!!
Check de info en richtlijnen
op de website.

Nieuws

Doelman Wesley Zonneveld sluit aan bij Scheveningen


24-06-2019
Wesley Zonneveld zal deze week aansluiten bij de selectie van Scheveningen. De doelman en Scheveningen zullen de komende weken gebruiken om te kijken of het met elkaar bevalt. Er is in principe al een akkoord bereikt voor het komend seizoen, waarbij goede afspraken zijn gemaakt wanneer zich alsnog een profclub aandient voor Zonneveld.

Wesley Zonneveld (27) is afkomstig uit de Bollenstreek en begon als veldspeler bij FC Lisse maar kwam al snel op doel te staan. Ook daar bleek hij over het nodige talent te beschikken en kon vervolgens de overstap maken naar de jeugdopleiding van AZ. In 2011 volgde de overstap naar het 1e elftal van Telstar. Daar was hij tot afgelopen seizoen actief en kwam tot 99 competitieduels op het niveau dat tegenwoordig de Keuken Kampioen Divisie heet. Na zijn terugkeer van een zware knieblessure in 2017 speelde Zonneveld afgelopen seizoen 24 duels. 
 
Met de komst van Wesley Zonneveld én het aanblijven van Bjorn Benard heeft de technische staf de beschikking over twee ervaren en direct inzetbare doelmannen op Tweede Divisie niveau met daarachter de zich goed ontwikkelende Mitchell Buijs en nieuweling Duncan den Outer, die enerzijds de concurrentie met elkaar moeten aangaan en anderszijds ook voor stabiliteit en continuiteit moeten zorgen onder de lat.   
 
Voetbal Technische Commissie SVV Scheveningen
Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1