Seizoen 2019-2020

aanvang: 14.30  uur

Arie de Jager Veld

Lekker vakantie!!!
Vanaf de start van de competitie
elke week weer een nieuwe Topper.
Fijne vakantie allemaal!

Scheveningen: Heel veel dank!

24-06-2019
Onderstaand bericht ontvangen van Ton Beije, hoofdredacteur Haaglanden Voetbal

Wij kijken terug op een geweldig geslaagde tiende editie van de finaledag van het Haaglanden Voetbal Toernooi. Het was met recht een échte voetbaldag, waarop alle categorieën (jongens en meisjes, vrouwen en mannen) met veel plezier in actie zijn geweest.

Het einde van een lang voetbalseizoen en dan nog een keer als vereniging met al zijn vrijwilligers alles uit de kast halen! Scheveningen toonde zich een uitstekend gastheer. Als toernooicommissie willen wij onze oprechte dank uitbrengen aan het bestuur van Scheveningen voor de prettige samenwerking en vooral ook alle vrijwilligers van de club, die het slagen van deze dag – waarbij de weergoden natuurlijk ook een belangrijke bijdrage leverden – mede mogelijk hebben gemaakt.

Wij hebben van veel verenigingen, scheidsrechters en zomaar voetbalvrienden positieve geluiden gehoord en die complimenten gaan ook naar Scheveningen. Voor Scheveningen en haar vrijwilligers zit het seizoen er echter nog niet op, volgend weekend jullie jubileumfeest en pal daarop het duel tegen ADO Den Haag. Nogmaals dank en veel plezier volgend weekend!

Namens de organisatie

Ton Beije (hoofdredacteur Haaglanden Voetbal)