De Treffers - Scheveningen

Scheidsrechter R. Keizer

Keepers Coaches jeugdopleiding komend seizoen

19-06-2019

De Voetbal Technische Commissie is intensief bezig geweest met het voeren van gesprekken om ook de posities van de Keepers Coaches voor het komende seizoen bij onze bij jeugdafdeling ingevuld te krijgen.

De Keepers Coaches zijn bekend. We stellen ze even aan u voor:

Arben Kasolli
Met de aanstelling van Arben Kasolli heeft SVV Scheveningen een Keepers Coach met een schat aan ervaring aangesteld. Arben Kasolli zal zich vanaf het seizoen 2019-2020 gaan bezighouden met het opleiden van de keepers van de O13 t/m Jong Scheveningen. Daarnaast zal hij de keeperscouting gaan opzetten en de Keepers Academie bij SVV Scheveningen begeleiden. Hij zal zijn werkzaamheden combineren met FC Dordrecht, waar hij als Keepers Coach van FC Dordrecht 1 werkzaam is.

Arben Kasolli heeft voorheen gewerkt bij Nederlandse clubs als Almere City, Ajax en ADO Den Haag. Ook is hij werkzaam geweest in het buitenland bij Fulham FC. Als laatste werkte hij bij Faisaly in Jordanië en Hajer in Saoedi-Arabië.

Jack Morauw
Ook Duindorper Jack Morauw zal volgend seizoen weer op SVV Scheveningen als Keepers Coach te bewonderen zijn. Jack zal Arben gaan assisteren bij het opleiden van de keepers van de O13 t/m Jong Scheveningen en de Keepers Academie.

Riccardo Groen
De keepers van de onderbouw O8 t/m O12 worden komend jaar weer door Riccardo getraind. Tot dusverre heeft Riccardo alle jeugdkeepers getraind, maar door de splitsing onder en -bovenbouw is er meer aandacht voor de keepers gerealiseerd. Samen met de komst van Arben en Jack is de jeugdkeeperstraining binnen SVV op het vereiste niveau gebracht.

De technische commissie is verheugd met de uitkomst en wensen alle Keeper Coaches veel plezier en sportief succes toe!

Voetbal Technische Commissie SVV Scheveningen