Er mag weer getraind worden!!
Check de info en richtlijnen
op de website.

Vrijwilliger van de maand mei 2019

18-06-2019

De vrijwilliger van de maand mei 2019 is geworden Daniëlle Falck!  Zij kreeg afgelopen maandagavond uit handen van bestuurslid Gerard Roeleveld de welbekende dinerbon voor 2 personen bij ‘Proeflokaal Sijgje’ overhandigd.

Daniëlle is door meerdere mensen genomineerd voor haar vrijwilligerswerk bij onze jeugdafdeling, zij is o.a. jeugdcoördinator bij de JO7, JO8 en JO9, zij coördineert de jeugdkantinediensten en zij heeft – bij afwezigheid van Dik Taal – geholpen bij het scannen van de Ooievaarspassen.

Kortom Daniëlle, ook jij hebt deze nominatie verdiend!

Wil je ook een vrijwilliger nomineren? Dat kan door een e-mail te sturen naar: vrijwilligerszaken@svvscheveningen.nl

Vermeld even om wie het gaat en waarom deze persoon in jouw ogen extra in het zonnetje gezet mag worden.