Scheveningen 1

Quick Boys - Scheveningen
Zaterdag 26 oktober
Aanvang 15:00 uur

Sportpark "Nieuw Zuid"
Laan van Nieuw Zuid
Katwijk

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 19 oktober
SVV JO19-1 - HBS JO19-1
Aanvang 14:30 uur

Nieuws

Scheveningen 2 promoveert naar de reserve hoofdklasse..


17-06-2019
Gesteund door zo’n 150 supporters heeft ons 2e elftal een fantastische prestatie geleverd door in een bloedstollende finale tegen Smitshoek 2 na verlenging met een 4 – 2 overwinning van het veld te stappen en daarmee terug te keren op het hoogste niveau van de reserve elftallen.

Het was Smitshoek dat in de 1e helft het betere van het spel had en terecht met een 1 – 0 voorsprong de rust inging. Een geweldige opsteker voor het team van Hans Tellier was de snelle gelijkmaker in de 2e helft gescoord door Bjorn Wagenaar. In de slijtageslag die daarop volgde had Scheveningen meerdere kansen om de overwinning naar zich toe te trekken, maar vijf minuten voor tijd was het echter Smitshoek dat wederom op voorsprong kwam. Waar Scheveningen even daarvoor overduidelijk een strafschop werd onthouden, daarop mocht Smitshoek in dezelfde minuut vanaf 11 meter wel de trekker overhalen. Met een laatste krachtinspanning ging Scheveningen in de korte tijd die nog restte op jacht naar de gelijkmaker en de beloning bleef niet uit. Het was good old Michael Scholten die met een afstandsschot voor een 2 – 2 eindstand zorgde en zo werd de slijtageslag met nog eens 2x 15 minuten verlengd. Een werkelijk schitterend genomen vrije trap van Bjorn Wagenaar bracht Scheveningen in de 100e  minuut op een 3- 2 voorsprong en toen de doelman van Smitshoek kort voor het eindsignaal een voorzet van Michael de Niet in eigen doel werkte was daar, zowel binnen als buiten het veld, die enorme ontlading. Het was die gasten zo gegund. Wat een eenheid en wat een ongekende wedstrijdmentaliteit.

De terugreis naar Scheveningen en de huldiging die daarop op volgde was er één om nooit te vergeten. Met aan het stuur van de supportersbus Arie de Jong werd koers gezet naar de Scheveningse haven, waarna de spelersgroep en de begeleiding met een reddingsboot van de KNRM (hulde mannen) naar de Scheveningen 10 werden gebracht en zij daar door de gebroeders Rog op een onvergetelijke middag werden getrakteerd. Alles was top geregeld en dat lieten de spelers en begeleiding dan ook terecht aan de gebroeders Rog weten.

Onze felicitaties gaan uit naar Hans Tellier, die zijn team in de nakompetitie boven verwachting liet presteren en uiteraard gaan onze felicitaties ook uit naar de elftalleider Peter Grootveld, verzorger Patrick Havik en grensrechter Peter Hofstede, jullie vormde een hecht begeleidingsteam.

En ja, de spelersgroep, het is al gezegd, wat hebben jullie de naam van Scheveningen hoog gehouden en wat een topprestatie hebben jullie geleverd.

Bestuur SVV Scheveningen.

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1