Scheveningen 1

Voorbereiding
Seizoen 2019-2020

Scheveningen-ADO Den Haag

Maandag 1 juli
Aanvang 19.19 uur

Sportpark "Houtrust"

”Arie de Jager veld”

Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

  

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 29 juni 2019
SCHEVENINGEN 100 JAAR
Check de site voor het programma!
 

Nieuws

Scheveningen 2 door in nacompetitie om promotie


01-06-2019
Scheveningen 2 is nog volop in de race voor een plek in de Reserve Hoofdklasse, het hoogste niveau voor reserveteams van amateurclubs.

Zwaluwen – Scheveningen 1-5 (1-2)
In de eerste ronde van de nacompetitie gingen de mannen van coach Hans Tellier op bezoek bij vv Zwaluwen. Bij rust had Scheveningen al een 1-2 voorsprong opgebouwd via doelpunten van Ibrahim El Haddioui en Michael de Niet. Na rust werd de score in rap tempo opgevoerd door doelpunten van Stefan van der Kruk, Bjorn Wagenaar en Nabil Haddadi en was met een 1-5 overwinning plaatsing voor de volgende ronde een feit. 
 
Vervolg nacompetitie:
Op 8 juni gaat Scheveningen in de tweede ronde op bezoek bij competitiegenoot Voorschoten ‘97. De winnaar van dat duel neemt het vervolgens op neutraal terrein op 15 juni op tegen de winnaar van de ontmoeting tussen Capelle en Smitshoek. De winnaar van het finaleduel mag volgend seizoen uitkomen in de Reserve Hoofdklasse.
 
Na een goed seizoen draait Scheveningen 2 dus nog prima mee om de bekroning in de vorm van promotie. Maar zover is het dus nog zeker niet, want ook Voorschoten ’97, Capelle en Smitshoek spelen volgend seizoen natuurlijk graag op het hoogste niveau.
 
Het spreekt voor zich dat de mannen alle steun kunnen gebruiken en ook verdienen en dus wordt een ieder die Scheveningen een warm hart toedraagt uitgenodigd de ploeg volgende week in Voorschoten te ondersteunen. Zodra het aanvangstijdstip is vastgesteld wordt dit in het wedstrijdprogramma en in de linkerkolom van de hoofdpagina van www.svvscheveningen.nl vermeld.

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1