Seizoen 2019-2020

”Arie de Jager veld”

Zaterdag 29 juni 2019
SCHEVENINGEN 100 JAAR
Check de site voor het programma!

Scheveningen sluit debuutseizoen Tweede Divisie in stijl af

25-05-2019
Scheveningen heeft het debuutseizoen in stijl afgesloten. Op eigen veld was de ploeg met 4-2 te sterk voor Kozakken Boys, dat nog streed om een periodetitel.

Waar de bezoekers voor de periode speelden stond voor de thuisploeg alleen de eer en een goede seizoensafsluiting op het spel. Voor rust viel er niet heel veel te beleven voor beide doelen. Beide ploegen hielden elkaar qua spelbeeld goed in evenwicht en de mogelijkheden waren schaars. Dat leek zich door te trekken in de tweede helft maar al snel werd het leuker. Scheveningen nam via een schitterende goal de leiding en verdubbelde de marge en pas daarna leken de bezoekers echt bij de les. De aansluitingstreffer volgde uit een hoekschop waarna invaller Lommers een kwartier voor tijd tegen de paal schoot. De slotfase bleef levendig met goals en gemiste kansen aan beide kanten maar de punten bleven uiteindelijk op Houtrust.

Daarmee eindigde Scheveningen het debuutseizoen in de Tweede Divisie in stijl, na een wisselvallige periode voor de winterstop en opnieuw een indrukwekkende reeks daarna.

Scheveningen – Kozakken Boys 4-2 (0-0)

Scoreverloop: 56. Gio van Ree 1-0, 62. Brandon Robinson 2-0, 71. Sven van Ingen 2-1, 85. Joël Donald 3-1, 89. Don Bolsius 3-2, 90+1. Joël Donald 4-2.

Gele kaart: Gio van Ree (Scheveningen), Quentin Jakoba (Scheveningen)

Scheidsrechter: Dhr. J. te Kloeze
Assistent-scheidsrechter: Dhr. G.W.G. van Hout
Assistent-scheidsrechter: Dhr. R. Westenberg
Vierde official: Dhr. S.H.P. Bogers

Opstelling Scheveningen:
Sven Wolsheimer, Kevin Gomez Nieto, Jari de Jong, Leroy Resodihardjo (87. Esin Gula), Gio van Ree, Levi Schwiebbe, Mitchell de Vlugt, Ruben Koorndijk, Barry Rog, Brandon Robinson (83. Mehmet Aldogan), Tim Peters (72. Joël Donald).

Opstelling Kozakken Boys:
Richard Arends, Tim Eekman, Quentin Jakoba, Sander Heesakkers, Leon Bot, Ahmed El Azzouti, Gwaeron Stout, Sven van Ingen, Jeffrey Rijsdijk (65. Don Bolsius), Jeffrey van Nuland (54. Johnny Lommers), Charlton Vicento.

Einde seizoen SVV 1, voorbereiding start 24 juni, SVV 2 gaat voor promotie
Met de wedstrijd tegen Kozakken Boys kwam het seizoen voor Scheveningen 1 ten einde. De voorbereiding van Scheveningen 1 start op maandag 24 juni in aanloop naar de eerste oefenwedstrijden tegen ADO Den Haag (1 juli) en Smitshoek (6 juli). Scheveningen 2 komt de komende weken nog wel in actie in de nacompetitie voor een plek in de reserve Hoofdklasse.