Scheveningen - Kozakken Boys

FPL Dynamic Logistics

Hofstad Security

---------------------
Man of the Match Sponsor:

Zaterdag 18 mei 2019
SVV J)15-3 - Victoria'04 JO15-2

Scheveningen versterkt zich met Westlandia-speler Nigel Ogidi

23-04-2019
Scheveningen heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Nigel Ogidi. De 20-jarige Haagse linkspoot komt in de zomer over van zondag 3e divisionist Westlandia.

Nigel Ogidi Nwankwo zette zijn eerste voetbalstappen bij VUC en FC Rijswijk voordat hij op 6-jarige leeftijd in de jeugdopleiding van ADO Den Haag belandde. Bij de Eredivisionist doorliep hij vervolgens alle selecties en drong ook door tot Jong ADO Den Haag. Een doorbraak bij de hoofdmacht bleef echter uit waarna hij dit seizoen de overstap maakte naar Westlandia.

Bij de Naaldwijkers ontwikkelt hij zich goed en heeft hij over het algemeen een basisplaats. Als fysiek sterke linkervleugelverdediger staat hij in de eerste plaatst verdedigend zijn mannetje, maar heeft daarnaast het vermogen om de gehele linkerflank te bestrijken en dus ook aanvallend een bijdrage te leveren.

Met zijn overstap naar Scheveningen kiest hij voor een vervolgstap die past bij zijn ambitie om op een zo hoog mogelijk niveau de concurrentie aan te gaan. Scheveningen krijgt er met de komst van Ogidi Nwankwo een speler uit de eigen regio bij met een goede vooropleiding, ervaring als basisspeler op hoog amateurniveau en dat op een leeftijd dat er nog altijd veel ruimte voor verdere ontwikkeling is.

Voetbal Technische Commissie SVV Scheveningen