Scheveningen - Kozakken Boys

FPL Dynamic Logistics

Hofstad Security

---------------------
Man of the Match Sponsor:

Zaterdag 18 mei 2019
SVV J)15-3 - Victoria'04 JO15-2

Jongeren gezocht voor nieuw op te richten Raad van jongeren

18-04-2019

Ben jij tussen de 18-28 jaar, klant van onze bank, woon en/of werk je in de Haagse Regio en wil je samen met ons een actieve bijdrage leveren aan de maatschappij? Lees dan verder.

Wij zijn op zoek naar jongeren voor een nieuw op te richten raad. Met deze raad willen we werken aan ons motto ‘growing a better world together’.

Onze leden, klanten, raad van commissarissen en medewerkers maken het verschil in onze lokale omgeving. Ook jongeren zijn een belangrijke doelgroep. Luisteren naar en discussiëren met jongeren helpt ons bij het halen van onze maatschappelijke en commerciële doelen. Daarom lanceren we een jongerenraad, een club jonge ambassadeurs die met een frisse blik meedenkt over hoe we onze coöperatieve doelen invulling kunnen geven. De jongeren krijgen toegang tot een netwerk waarmee ze zichzelf kunnen ontwikkelen en we vragen hen mee te denken over hoe we als bank de doelgroep jongeren beter kunnen bereiken. Meedoen aan de jongerenraad heeft veel voordelen. De jongeren doen bestuurlijke ervaring op en leren een mening vormen en discussiëren. Daarnaast nemen ze een kijkje achter de schermen bij onze bank. En wie weet levert dat wel een stageplaats of baan op.

Ben jij die ambassadeur naar wie we op zoek zijn? En nieuwsgierig naar het lidmaatschap van onze bank en het profiel voor de jongerenraad? Bel of mail Elly Nieuwets dan voor 15 mei aanstaande.

Mail Elly Nieuwets
Telefoon: 088 726 70 67