Scheveningen 1

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Er mag weer getraind worden!!
Check de info en richtlijnen
op de website.

Nieuws

Rowendley Martijn naar Scheveningen


16-04-2019

Scheveningen heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Rowendley Martijn. De jonge aanvaller komt over van competitiegenoot Barendrecht en voegt zich in de zomer bij de Scheveningen-selectie.

 

De 20-jarige Martijn maakte dit seizoen in de Tweede Divisie zijn opwachting in nagenoeg alle wedstrijden van Barendrecht, waar hij aan zijn eerste seizoen bezig is. Voor Barendrecht speelde hij in de jeugd op hoog niveau bij Alexandria ’66 en sc Feyenoord na eerste periodes bij sv Zoetermeer en XerxesDZB. Tussendoor speelde hij in 2017 ook nog een halfjaar voor de Nike Academy in Engeland, nadat hij één van de drie winnaars werd van de Nederlandse voorselectie-wedstrijden met een groot deelnemersveld van talenten. 
 
Rowendley Martijn kan op beide flanken in de voorhoede uit de voeten en heeft veel dreiging in zijn spel. Naast een goed linkerbeen en individuele actie beschikt hij tevens over de nodige snelheid en diepte in zijn spel. In combinatie met reeds een volledig seizoen Tweede Divisie ervaring en een leeftijd die nog veel ruimte biedt voor verdere ontwikkeling is hij daarmee een prima aanvulling op het reeds aanwezige spelersmateriaal. 
 
Voetbal Technische Commissie SVV Scheveningen

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1