Seizoen 2019-2020

aanvang: 14.30  uur

Arie de Jager Veld

Lekker vakantie!!!
Vanaf de start van de competitie
elke week weer een nieuwe Topper.
Fijne vakantie allemaal!

Scheveningen verspeelt ruime voorsprong en verliest

13-04-2019

Scheveningen liet zaterdag tegen Rijnsburgse Boys twee gezichten zien. Voor rust uitstekend met een verdiende voorsprong tot gevolg. Na rust ronduit dramatisch en het Scheveningen-shirt onwaardig. Dat in combinatie met een na de pauze wel prima en daadkrachtig Rijnsburgse Boys leidde tot de verdiende 3-4 overwinning voor de bezoekers.

De wedstrijd begon boeiend met de bezoekers die de thuisploeg vol onder druk zette. Diezelfde thuisploeg loste dat vrij snel vrij goed op en zorgde vanuit de tweede goede mogelijkheid – met wat Rijnsburgse hulp – voor de openingstreffer. Scheveningen verdubbelde daarna de voorsprong en ging met 2-0 rusten. Na rust leek Scheveningen op rozen te zitten toen het uitliep naar 3-0, alleen die overtuiging sloeg om in gemakzucht juist op het moment dat de bezoekers er wel weer in gingen geloven. De bezoekers trokken in het laatste halfuur de overwinning knap naar zich toe op een manier waarop een aantal Scheveningers zich nog weleens over achter de oren mogen krabben.

Scheveningen
Rijnsburgse Boys 3-4 (2-0)

Scoreverloop: 11. Thomas Bakker (e.d.) 1-0, 29. Tim Peters 2-0, 53. Jari de Jong (strafschop) 3-0, 60. Joël Tillema 3-1, 68. Furhgill Zeldenrust 3-2, 71. Jeffrey Jongeneelen 3-3, 84. Jeffrey Jongeneelen 3-4.

Gele kaart: Bram Ros (Rijnsburgse Boys)

Scheidsrechter: Dhr. F.R. de Winter
Assistent-scheidsrechter: Dhr. G.W.G. van Hout
Assistent-scheidsrechter: Dhr. M. Meijers
Vierde official: Dhr. J.P. Loontjens

Opstelling Scheveningen:
Björn Bénard, Kevin Gomez Nieto, Samir El Moussaoui, Jari de Jong (84. Sergi Roeleveld), Ruben Koorndijk, Leroy Resodihardjo, Barry Rog, Mitchell de Vlugt (64. Gio van Ree), Mehmet Aldogan, Brandon Robinson (Joël Donald), Tim Peters.

Opstelling Rijnsburgse Boys:
Richard van Nieuwkoop, Roderick Gielisse, Thomas Bakker, Carlos Opoku, Gino Demon (77. Masies Artien), Jordy Strooker, Edo Knol (46. Furhgill Zeldenrust), Bram Ros, Joël Tillema, Jeffrey Jongeneelen (90+1. Jayson Halman), Jeroen Spruijt.

Zaterdag 20 april: Excelsior Maassluis - Scheveningen (2e divisie, 14.30 uur)
Volgende week gaat Scheveningen op bezoek bij Excelsior Maassluis. De aftrap is om 14.30 uur.