Seizoen 2019-2020

”Arie de Jager veld”

Zaterdag 29 juni 2019
SCHEVENINGEN 100 JAAR
Check de site voor het programma!

Update selectie 2019/2020: 14 spelers blijven Scheveningen trouw

27-03-2019
Nadat Scheveningen op eerdere momenten al de komst van twee nieuwe spelers en het aanblijven van negen andere spelers kon melden, kunnen aan de lijst met blijvers nu nog eens vijf namen worden toegevoegd.

Björn Bénard, Ruben Koorndijk, Sergi Roeleveld, Gio van Ree en Esin Gula blijven ook volgend seizoen actief op Houtrust. Daarmee staat de teller voor wat betreft de A-selectie voor het komend seizoen op 16, waarvan 14 blijvers en 2 definitieve nieuwelingen. Daarnaast wordt op een later moment in overleg met Donny Navajas Sanchez ook nog besloten of hij komend seizoen definitief voor Scheveningen speelt.

Tegenover de blijvers en nieuwelingen staat - zoals eerder bekend werd - ook het definitieve vertrek van een aantal spelers die kiezen voor een volgende stap in hun loopbaan of voor meer speeltijd elders of dichter bij huis: Brandon Robinson (Katwijk), Kevin Gomez Nieto (Quick Boys), Sven Wolsheimer (Noordwijk), Leroy Resodihardjo (Smitshoek), Ferry de Jong en Michael de Niet (beiden SVC’08), Björn Wagenaar (sc Feyenoord), Nabil Hadui (onbekend) en Kevin Pérez Kraaijeveld (onbekend) spelen komend seizoen voor andere clubs.

Met Kevin Pérez Kraaijeveld is afgelopen week in goed overleg overeen gekomen dat hij per direct terugkeert naar Gran Canaria. De sterke verdediger had en heeft na een goed begin pech met blessures en kan zich door een vervroegde terugkeer in eigen kring richten op een spoedig herstel en zich fulltime voorbereiden op stage-periodes in de zomer.

Waar de huidige spelersgroep zich in alle rust kan richten op een zo goed mogelijke afsluiting van het huidige seizoen wordt op op de achtergrond vanzelfsprekend ook hard gewerkt om de nieuwe selectie voor verder in te vullen. Zodra er op dat vlak meer nieuws te melden is dan zal dat via de officiële kanalen bekend worden gemaakt.

Status A-selectie 2019/2020:

Doelverdedigers:
Björn Bénard
Mitchell Buijs

Verdedigers:
Samir El Moussaoui
Ruben Koorndijk
Gio van Ree
Jari de Jong
Vincent van Dorp (Zwaluwen Vlaardingen)

Middenvelders:
Levi Schwiebbe