Seizoen 2019-2020

”Arie de Jager veld”

Zaterdag 29 juni 2019
SCHEVENINGEN 100 JAAR
Check de site voor het programma!

Geslaagd SVV Scheveningen FIFA19 Toernooi

03-04-2019

Houtrust, zondagochtend 10 uur, de mannen van YourNext komen met hun vrachtwagen met 12 spelcomputers en schermen voor FIFA’19 en nog 2 mega grote schermen voor andere spellen waar naast het toernooi op kan worden gespeeld. De kantine van SVV Scheveningen wordt goed gevuld met de gave kasten, deze hebben zelfs een Scheveningen Logo!

Om kwart voor 12 verzamelt de groep jongeren zich; ze worden later verdeeld in 2 groepen. Een groep tot en met de JO11 en een groep vanaf de JO12. De jongeren krijgen van Sam van YourNext de uitleg voordat de bloedstollende competitie begint. Bij de jongste groep zijn er 4 poules en alle kinderen spelen 5 wedstrijden, bij de oudere groep zijn er 8 poules en speelt iedereen 3 wedstrijden. Hierna wordt een achtste, een kwart, een halve en dé finale gespeeld. Het gaat er fanatiek aan toe, iedereen wil winnen! Wat een fanatisme, maar ook sportiviteit! Jongeren moedigen elkaar aan, iedereen lacht en heeft plezier. Intussen loopt de keuken op volle toeren. We verzorgen heel wat drankjes, patatjes, kroketten en tosti's voor de jeugd en de ouders.
De twee finales van het SVV Scheveningen 100 jaar FIFA tournament 2019 worden gespeeld tussen Gwenn de Ruiter (JO11-3) & Jeffrey Spaans (JO10-1) en tussen Kenan Pownall (JO17-1) & Norman Njikam (JO15-1). Na een onwijs spannende strijd gaan Jeffrey en Norman er met de hoofdprijzen vandoor; een 100 jaar SVV Scheveningen badlaken. Gwenn en Kenan krijgen voor hun behaalde tweede plaatsen allebei een Playstation cadeaukaart. Connor de Ruiter (JO11-1) en Jaimy Postema (JO17-1) gaan door het behalen van de derde plek naar huis met een heerlijk gevuld blik snoep.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag (klik hier voor enkele foto's). Wat een enthousiasme zagen wij bij de Scheveningse Jeugd.
Wij willen alle kinderen bedanken!

Daarnaast onze dank voor Your Next voor het mogelijk maken van deze geweldige dag. Naast het verzorgen van de coole kasten heeft Your Next ook nog eens de hele competitie in elkaar gezet.

Deze geweldige dag is gesponsord door Cees Verkerk in samenwerking met het Team 100jaarSVV. Enorm bedankt namens de Scheveningse Jeugd!

Arie en Jacqueline van Berkel onwijs bedankt voor het bakken in de keuken.

Merchandise SVV Scheveningen bedankt voor het sponsoren van de eerste prijzen: 2 mooie SVV 100 jaar handdoeken.

Neem eens een kijkje op de website: www.yournext.eu

Groeten Activiteitencommissie Jeugd SVV Scheveningen.