Seizoen 2019-2020

”Arie de Jager veld”

Zaterdag 29 juni 2019
SCHEVENINGEN 100 JAAR
Check de site voor het programma!

Job Santema overleden

22-03-2019
Deze week bereikte ons het droevige bericht dat ons oud lid en huidige donateur Job Santema op dinsdag 19 maart op de gezegende leeftijd  van 95 jarig jaar is overleden. Zeker de ouderen onder ons weten wat Job in het verleden voor de club heeft betekend en wij kunnen met recht zeggen dat SVV Scheveningen een fantastische clubman heeft verloren, die tot voor kort nog bij thuiswedstrijden van ons 1e elftal zich een meelevende supporter toonde.

Job is een zeer lange tijd een meer dan betrokken vrijwilliger bij onze club geweest, waarbij met name de jeugdafdeling een speciaal plekje in zijn hart had. Een bescheiden, innemende persoonlijkheid, die als jeugdleider door zijn spelers op handen werd gedragen.

Zijn liefde voor de club is altijd blijven bestaan, maar Job had nog een ander doel in zijn leven en dat was vrijwilliger worden bij het Rode kruis. Vanwege zijn enorme diensten voor het Rode Kruis is Job volkomen terecht benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje- Nassau.

Op de rouwkaart staat de volgende tekst:

“Met heel veel liefde nemen wij afscheid van een mooi mens,

Zijn motto was zoveel mogelijk mensen te helpen,

Dat heeft hij tot op hoge leeftijd gedaan.

Het is nu goed zo Job…..jij hebt genoeg gedaan”.

Bij deze woorden sluiten wij ons graag aan en betuigen wij bij deze onze deelneming aan de nabestaanden van Job.

Namens het bestuur SVV Scheveningen,

Rob Vis

Algemeen secretaris.

Zondag 24 maart a.s. is er gelegenheid om afscheid te nemen van Job in het uitvaartcentrum RGU Dela Rijswijk, Sammersweg 4 van 15.00 uur tot 15.45 uur.

Maandag 25 maart a.s. wordt de afscheidsdienst gehouden in om 12.30 uur in de Sjalomkerk aan de Vrederustlaan 96.

De bijzetting in het familiegraf zal plaatsvinden op de gemeentelijke begraafplaats In Monnickendam, gelegen aan de Kloosterstraat.

Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de aula van het uitvaartcentrum UEV.