Excel.Maassluis-Scheveningen

3142 NC  Maassluis

Zaterdag 13 april 2019
SVV JO9-4 - VELO JO09-5

Scheveningen na rust onnodig onderuit

16-03-2019
Na een goede serie na de winterstop maakte Scheveningen afgelopen zaterdag qua resultaat een slechte beurt. In eigen huis ging het met 2-4 onderuit tegen Spakenburg en dat was gezien het spelbeeld en de wijze waarop de tegentreffers vielen zeer onnodig.

De wind maakte het lastig voetballen op Houtrust. Voor rust was het de thuisploeg die daar minder moeite mee had en een overwicht had opbouwde. In het eerste kwartier liet het drie goede kansen onbenut. De bezoekers werden voor rust sporadisch dreigend via spelhervattingen en zo werd de rust bereikt met 0-0. Na rust profiteerden de bezoekers ogenschijnlijk zonder veel moeite te doen optimaal van uitermate beroerd verdedigen van de thuisploeg en voorde het de score op. Scheveningen bleef tussendoor aanvallen en gevaarlijk maar miste ook voorin de scherpte waardoor de Spakenburgers de punten meenamen.

Scheveningen
Spakenburg 2-4 (0-0)

Scoreverloop: 49. Argjend Selimi 0-1, 53. Nathaniël Will 0-2, 65. Mehmet Aldogan 1-2, 74. Kevin Sterling 1-3, 78. Jasper Beekhuis 1-4, 89. Ruben Koorndijk 2-4,

Gele kaart: Kevin Gomez Nieto, Brandon Robinson (Scheveningen), Barry Beijer (Spakenburg)

Scheidsrechter: Dhr. R.J.A. Gansner
Assistent-scheidsrechter: Mw. C.F. Overtoom
Assistent-scheidsrechter: Dhr. B.M. Vervoorn
Vierde official: Dhr. R.J.T. Vereijken

Opstelling Scheveningen:
Björn Bénard, Kevin Gomez Nieto (83. Sergi Roeleveld), Samir El Moussaoui, Jari de Jong, Ruben Koorndijk, Levi Schwiebbe (70. Joël Donald), Mitchell de Vlugt, Barry Rog (79. Gio van Ree), Mehmet Aldogan, Brandon Robinson, Tim Peters.

Opstelling Spakenburg:
Jordy Deckers  (70. Leon ter Wielen), Nathaniël Will, Barry Beijer, Tom van der Neut, Cendrino Misidjan, Giovanni Gravenbeek ( 26. Tom Menting), Japer Beekhuis, Youri Koelewijn, Mike Vreekamp, Philip Ties (18. Argjend Selimi), Kevin Sterling.

Zaterdag 23 maart: Jong Almere City FC - Scheveningen (2e divisie, 14.30 uur)
Volgende week gaat Scheveningen op bezoek bij Jong Almere City FC. De aftrap in het Yanmar-stadion is om 14.30 uur.