Excel.Maassluis-Scheveningen

SVV JO9-4 - VELO JO09-5

Donatieboxen Alpe d'Huzes Jaczon/ Cornelis Vrolijk⁩

14-03-2019
‘’Onze sponsor Jaczon/Cornelis Vrolijk zal dit jaar voor de tweede keer deelnemen aan de Alpe D’Huzes. De Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’.

Hoewel er steeds betere behandelingsmogelijkheden zijn voor kanker, is er nog veel onderzoek nodig. Helaas is namelijk nog lang niet iedereen te genezen. Zowel de mensen die getroffen worden door deze ziekte als hun dierbaren, ervaren een groot gevoel van onmacht. De Stichting Alpe d’HuZes is opgericht om deze onmacht om te zetten in hoop. Hoop op genezing. De kans op genezing kan alleen maar toenemen als het onderzoek onverminderd doorgaat, en waar mogelijk wordt uitgebreid. Daar is geld voor nodig. Veel geld. Als SVV Scheveningen willen wij graag ondersteunen in dit goede doel, daarom zal aankomende zaterdag tegen Spakenburg op diverse plaatsen donatieboxen te vinden zijn waarmee wij hopen zoveel mogelijk geld op te halen. Wij willen dan ook een ieder oproepen om zaterdag een kleine bijdrage te leveren en gebruik te maken van deze boxen doormiddel van een kleine donatie.

Mocht u zaterdag onverhoopt niet naar de wedstrijd komen dan kunt u ook online doneren! SVV Scheveningen lid Kevin Vroegop (tevens werkzaam bij Jaczon) zal op 6 juni deelnemen aan dit evenement en via deze link kunt u hem steunen door te doneren op zijn persoonlijke pagina https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/KevinVroegop/alpe-dhuzes-captain . Uiteraard zal de volledige donatie ten goede komen aan de Alpe d’Huzes en haar onderzoek tegen kanker.’’