Scheveningen 1

Scheveningen - Kozakken Boys

Zaterdag 25 mei  
Aanvang 15.30 uur

Sportpark "Houtrust"
Arie de Jager veld 

Laan van Poot 38-C 
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal geschonken door:

 FPL Dynamic Logistics

&

Hofstad Security

---------------------
Man of the Match Sponsor:

-----

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 18 mei 2019
SVV J)15-3 - Victoria'04 JO15-2
Aanvang 13:15 uur
 

Nieuws

Vrijwilliger van de maand februari


04-03-2019
Op de laatste dag van februari hebben we de sympathieke Ruud Toet in het zonnetje gezet. Hij is in februari onze “vrijwilliger van de maand”. Hij kreeg donderdagavond een diner bon voor 2 personen bij Proeflokaal Sijgje overhandigd.
 
 Ruud is genomineerd door de jongens van het derde elftal van SVV, waar hij teammanager van is. Hij begeleidt niet alleen het derde, maar regelt ook de kleding het materiaal en de overleggen. Daarnaast staat Ruud achter de bar bij de bridgeavonden op maandagavond.
Overdag is Ruud op het terrein te vinden bij het walking football dat vanuit ́ADO Den Haag in de maatschappij ́ in samenwerking met Zorgverzekeraar Menzis en de gemeenten Den Haag wordt ondersteund. Het doel is om ouderen in beweging te krijgen (of te houden) en de sociale activiteit te vergroten.
 
Ruud regelt het materiaal en zorgt dat de mannen een bakje koffie kunnen halen en de beschikking hebben over een kleedkamer. Hij zet zich in om over het gehele land mee te doen aan toernooitjes en regelt vervoer en alle organisatorische zaken. Kortom Ruud levert hiermee een belangrijke maatschappelijke bijdrage en als het lichaam het toelaat voetbalt hij zelf ook nog graag een potje mee!
 
Werken doet Ruud niet meer maar stilzitten al evenmin. Bij grote evenementen zoals de Volvo Ocean Race of het EK Beachvolleybal is Ruud vaak te vinden als chauffeur. 
 
Wil je ook een vrijwilliger nomineren? Dat kan via door een e-mail te sturen naar vrijwilligerszaken@svvscheveningen.nl. Vermeld even om wie het gaat en waarom deze persoon in jouw ogen extra in het zonnetje gezet mag worden.
 
Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1