Jong Almere City-Scheveningen

1318 EA Almere

Zaterdag 23 maart 2019
SVV JO12-1 - Sc Monster JO12-1

Vrijwilliger van de maand februari

04-03-2019
Op de laatste dag van februari hebben we de sympathieke Ruud Toet in het zonnetje gezet. Hij is in februari onze “vrijwilliger van de maand”. Hij kreeg donderdagavond een diner bon voor 2 personen bij Proeflokaal Sijgje overhandigd.

Ruud is genomineerd door de jongens van het derde elftal van SVV, waar hij teammanager van is. Hij begeleidt niet alleen het derde, maar regelt ook de kleding het materiaal en de overleggen. Daarnaast staat Ruud achter de bar bij de bridgeavonden op maandagavond.
Overdag is Ruud op het terrein te vinden bij het walking football dat vanuit ́ADO Den Haag in de maatschappij ́ in samenwerking met Zorgverzekeraar Menzis en de gemeenten Den Haag wordt ondersteund. Het doel is om ouderen in beweging te krijgen (of te houden) en de sociale activiteit te vergroten.

Ruud regelt het materiaal en zorgt dat de mannen een bakje koffie kunnen halen en de beschikking hebben over een kleedkamer. Hij zet zich in om over het gehele land mee te doen aan toernooitjes en regelt vervoer en alle organisatorische zaken. Kortom Ruud levert hiermee een belangrijke maatschappelijke bijdrage en als het lichaam het toelaat voetbalt hij zelf ook nog graag een potje mee!

Werken doet Ruud niet meer maar stilzitten al evenmin. Bij grote evenementen zoals de Volvo Ocean Race of het EK Beachvolleybal is Ruud vaak te vinden als chauffeur.

Wil je ook een vrijwilliger nomineren? Dat kan via door een e-mail te sturen naar vrijwilligerszaken@svvscheveningen.nl. Vermeld even om wie het gaat en waarom deze persoon in jouw ogen extra in het zonnetje gezet mag worden.