Scheveningen - Kozakken Boys

FPL Dynamic Logistics

Hofstad Security

---------------------
Man of the Match Sponsor:

Zaterdag 18 mei 2019
SVV J)15-3 - Victoria'04 JO15-2

SVV Scheveningen organiseert 2e veilingavond

27-02-2019
Save the date! SVV Scheveningen organiseert wederom een veilingavond, op vrijdag 17 mei 2019. Het veilingteam is de voorbereidingen weer gestart, om er net zo'n succesvolle avond van te maken als in 2018. Ook dit jaar zal een bekende cabaretier als gastspreker de avond openen. De veiling zal in de kantine plaatsvinden, met vooraf een Vipborrel. Aan de veiling is ook een goed doel gekoppeld: Support Casper. Deze stichting, rondom Feyenoord clubarts Casper van Eijk, maakt innovatief onderzoek naar de behandeling van alvleesklierkanker mogelijk.

Items
Er worden ruim 200 items geveild, een gevarieerd aanbod met voor ieder wat wils. Zo zijn er typische voetbalzaken zoals wedstrijdkaarten en gesigneerde shirts, maar ook diverse weekendjes weg, team-uitjes, avondjes uit naar cabaret- en muziekoptredens en vele andere kavels, zodat iedereen in de gelegenheid is om te bieden. Aan het eind van de avond zal de trekking plaatsvinden van een loterij, met een fantastische hoofdprijs. SVV Scheveningen zal, naast de donatie aan het goede doel, de opbrengst van de veiling onder andere gebruiken voor de noodzakelijke aanpassingen in de kantine (aanschaf nieuwe audio en video installatie) en de lampen op de velden 4 en 5 vervangen door LED verlichting