Scheveningen 1

Scheveningen - Kozakken Boys

Zaterdag 25 mei  
Aanvang 15.30 uur

Sportpark "Houtrust"
Arie de Jager veld 

Laan van Poot 38-C 
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal geschonken door:

 FPL Dynamic Logistics

&

Hofstad Security

---------------------
Man of the Match Sponsor:

-----

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 18 mei 2019
SVV J)15-3 - Victoria'04 JO15-2
Aanvang 13:15 uur
 

Nieuws

SVV Scheveningen organiseert 2e veilingavond


27-02-2019
Save the date! SVV Scheveningen organiseert wederom een veilingavond, op vrijdag 17 mei 2019. Het veilingteam is de voorbereidingen weer gestart, om er net zo'n succesvolle avond van te maken als in 2018. Ook dit jaar zal een bekende cabaretier als gastspreker de avond openen. De veiling zal in de kantine plaatsvinden, met vooraf een Vipborrel. Aan de veiling is ook een goed doel gekoppeld: Support Casper. Deze stichting, rondom Feyenoord clubarts Casper van Eijk, maakt innovatief onderzoek naar de behandeling van alvleesklierkanker mogelijk.

Items
Er worden ruim 200 items geveild, een gevarieerd aanbod met voor ieder wat wils. Zo zijn er typische voetbalzaken zoals wedstrijdkaarten en gesigneerde shirts, maar ook diverse weekendjes weg, team-uitjes, avondjes uit naar cabaret- en muziekoptredens en vele andere kavels, zodat iedereen in de gelegenheid is om te bieden. Aan het eind van de avond zal de trekking plaatsvinden van een loterij, met een fantastische hoofdprijs. SVV Scheveningen zal, naast de donatie aan het goede doel, de opbrengst van de veiling onder andere gebruiken voor de noodzakelijke aanpassingen in de kantine (aanschaf nieuwe audio en video installatie) en de lampen op de velden 4 en 5 vervangen door LED verlichting 

Sponsoren VIP-gast

Een select gezelschap van 100 personen wordt voorafgaand aan de veiling uitgenodigd voor een Vipborrel in het sponsorhome. Voorzitter Ron Kleijn: “Deze personen zullen zich echt VIP voelen. Onze gastspreker zal hen exclusief toespreken, maar niet voordat men is voorzien van een lekker hapje en drankje. We verwachten dat de animo groot zal zijn. Wees er snel bij en meldt u nu aan via onderstaand e mailadres.

Adverteren of een item schenken

Niet alleen bestaande leden en sponsoren van SVV Scheveningen kunnen bijdragen aan een succesvolle veilingopbrengst maar eigenlijk iedereen kan dat! Dit kunnen zij in de voorbereiding doen door een leuk item beschikbaar te stellen, of een advertentie in het veilingmagazine met een oplage en huis aan huis verspreiding van ruim 26.000 stuks, te plaatsen En natuurlijk hoopt de club op de komst van heel veel mensen op 17mei. Voor meer informatie kan men terecht bij het veilingteam via veiling@svvscheveningen.nl.

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1