Scheveningen - Kozakken Boys

FPL Dynamic Logistics

Hofstad Security

---------------------
Man of the Match Sponsor:

Zaterdag 18 mei 2019
SVV J)15-3 - Victoria'04 JO15-2

Geslaagd 'tweede divisie toernooi'

26-02-2019
Op zaterdag 23 februari was het de dag waarop de hoofdmacht van SVV Scheveningen thuis tegen VVSB een belangrijke wedstrijd moest spelen.

Voordat de aftrap die middag genomen kon worden, had de JO15-1 een “Tweede Divisie” toernooi georganiseerd met JO15 teams waarvan het 1e elftal uitkomt in de Tweede Divisie.

De deelnemende teams waren: BVV Barendrecht, SV Spakenburg, Rijnsburgse Boys, VVSB en SVV Scheveningen.
Aan een strak blauwe lucht en onder het genot van het zonnetje werden de wedstrijden gespeeld op het Arie de Jager veld.
Onder leiding van de scheidsrechters René Vis, Mike Bernard en Marco Pronk speelden de teams wedstrijden van 18 minuten tegen elkaar.
Er werd leuk gevoetbald en de teams waren erg aan elkaar gewaagd.
Tegen 13:30 uur was het toernooi ten einde en werden de prijzen uitgereikt.

Daarna was er een buffet van zoute haring, zure haring en gerookte zalm waar alle deelnemers en aanhang van konden genieten.

Tot beste keeper van het toernooi werd de keeper van onze gasten uit Rijnsburg verkozen.
Beste speler van het toernooi ging naar de spits van Spakenburg.
Ook de prijs voor het winnende team van het toernooi ging mee naar Spakenburg.

De spelers, begeleiding en supporters hadden een topdag! Dit krijgt zeker een vervolg.

Grote dank aan de trainers en begeleiding van SVV Scheveningen, de scheidsrechters, Mark Ammeraal, Ronald de Graaf, Tonny Postema en de Scheveningen 10.