Jong Almere City-Scheveningen

SVV JO12-1 - Sc Monster JO12-1

Jubileumjaar '' afgetrapt

25-02-2019
Vooafgaand aan de wedstrijd SVV Scheveningen - Barendrecht, werd de aftrap verricht van het jubileumjaar.

Wethouder van Economie, Sport en Buitenruimte Richard de Mos, verrichtte de aftrap samen met Cees Ouwehand (aanvoerder van het 100jaarsvv-team). Als aandachtige toeschouwers stonden Leo Roeleveld en Dennis van Menxel in de middencirkel. Leo ter promotie van de jubileumhandoek, en Dennis ter promotie van de 'ballen'-actie, die binnenkort van start gaat bij JUMBO Scheveningen.

Via een spaaractie kunnen de klanten sparen voor een voetbal met 100jaar-logo en voor een retro-bal-met-veter.

Dit alles werd ondermeer gade geslagen door Ger en Immetje Moen. Beide al op een gerespecteerde leeftijd en zaten hoog en droog in het sponsorhome. Ger is een kleinzoon van één van de oprichters van onze mooie vereniging.

Na de westrijd werden zij door Ron Kleijn in het zonnetje gezet.

Team 100jaarsvv zal de komende tijd van zich laten horen.
De eerste actie was eind december, de 2 grote doeken op ons clubgebouw zijn vervangen door jubileumdoeken.
Ander activiteiten zullen zeer binnenkort worden gecommuniceerd via website en alle andere social media.

Namens het 100jaarsvv team,

Jacco Buis