Scheveningen 1


SVV Scheveningen - VV Katwijk
Zaterdag 24 augustus
Aanvang 14.30 uur

Sportpark "Houtrust"
Arie de Jager Veld

Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal
geschonken door:

CORNELIS VROLIJK / JACZON

———————————————-

Sponsor Man of the Match:

-

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Lekker vakantie!!!
Vanaf de start van de competitie
elke week weer een nieuwe Topper.
Fijne vakantie allemaal!

Nieuws

Donny Navajas Sanchez sluit aan bij Scheveningen-selectie


31-01-2019

Nog net voor het sluiten van de transferperiode heeft Scheveningen zich voor het restant van dit seizoen nog verstrekt met een extra speler. Donny Navajas Sanchez voegt zich binnenkort bij de selectie van trainer John Blok.

Foto: www.bvvbarendrecht.nl

Vanwege een unieke kans in de modellenwereld bij de topmerken in Milaan vertrok Navajas Sanchez eerder dit seizoen bij competitiegenoot Barendrecht, waar hij met 6 doelpunten (waarvan één tegen Scheveningen en tevens een assist) in de eerste 11 duels een belangrijke basisspeler was. Vanwege de onzekerheid rondom het moment van terugkeer besloten Barendrecht en Navajas Sanchez in November het contract voor dit seizoen te ontbinden. 

Die onzekerheid is er nog steeds enigszins, maar tussen Scheveningen en Navajas Sanchez ondervangen met duidelijke afspraken en verwachtingen vooraf. 
 
De 26-jarige middenvelder annex aanvaller beschikt over een indrukwekkend loopvermogen, gecombineerd met de nodige snelheid, functionele techniek én scorend vermogen op het niveau waar Scheveningen speelt. In 2.5 seizoen Tweede Divisie staat zijn teller op 62 duels op dit niveau. Daarmee krijgt trainer John Blok er voor de belangrijke slotfase van de competitie een speler bij die breed inzetbaar en in veel opzichten aanvullend ten opzichte van het reeds aanwezige spelersmateriaal is en zich zal schikken in de rol waarin hij nodig is. Bovendien lijken club en speler op basis van de persoonlijke gesprekken en eerdere ervaringen van zijn toekomstige medespelers ook goed bij elkaar te passen. 
 
Navajas Sanchez laat in een reactie weten blij te zijn een club in de Tweede Divisie te hebben gevonden waar hij zich nog dit seizoen kan aansluiten. Beide partijen hebben afgesproken de samenwerking tegen het einde van het seizoen te evalueren en wanneer alles loopt zoals verwacht de intentie hebben daarna langer met elkaar door te gaan. 
 
Voetbal Technische Commissie SVV Scheveningen

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1