Scheveningen 1


SVV Scheveningen - VVSB
Zaterdag 23 februari
14.30 uur

Sportpark "Houtrust"
Arie de Jager Veld
Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal geschonken door:

Strandpaviljoen
BLUE LAGOON

&

Strandrestaurant
DE WATERREUS
---------------------------
Man of the Match Sponsor:

Restaurant De Beren
Scheveningen

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 9 februari 2019
SVV JO19-1 - RCL JO19-1
Aanvang  12:30 uur
 

Nieuws

Scheveningen verlengt met zevental selectiespelers


31-01-2019

Met het huidige seizoen op de voorgrond in volle gang is Scheveningen op de achtergrond inmiddels ook alweer bezig met de samenstelling van de selectie voor het volgende seizoen.

 

Naast de nog doorlopende verbintenissen met Jari de Jong en Barry Rog werd onlangs overeenstemming bereikt met nog eens zeven spelers uit de huidige selectie: Samir El Moussaoui, Levi Schwiebbe, Mehmet Aldogan, Tim Peters, Mitchell de Vlugt, Nabil Haddadi en doelman Mitchell Buijs spelen ook volgend seizoen op Houtrust.
 
Met het behouden van de ervaren spelers El Moussaoui, Schwiebbe, Aldogan, Peters en De Vlugt blijft niet alleen een belangrijke brok ervaring en kwaliteit binnenboord, maar tevens een aantal spelers met een jarenlange en succesvolle staat van dienst bij de club. Een goede zaak op het gebied van continuïteit en identiteit en een ideale situatie voor de volgende generatie spelers daaromheen die de komende jaren langzaam maar zeker zelf de ervaring van de ploeg moeten gaan vormen. 
 
Voor de talentvolle doelman en kind van de club Mitchell Buijs is het spelen en trainen op Tweede Divisie niveau in de slipstream van de andere ervaren doelmannen van onschatbare waarde voor zijn ontwikkeling. Datzelfde geldt voor Nabil Haddadi, die een aantal seizoenen geleden neerstreek op sportpark Houtrust en via goede prestaties in het 2e elftal een plek in de A-selectie heeft bemachtigd. De jonge creatieveling maakte al minuten in het 1e elftal en liet zich onlangs tegen FC Lienden ziet met een goede assist op Brandon Robinson. Voor beide spelers geldt dat het de bedoeling is en zij ook de ambitie hebben om volgend seizoen de volgende stap in hun ontwikkeling te zetten. 
 
De komende weken worden de gesprekken met alle spelers van de huidige selectie vervolgd en is de verwachting dat ook de eerste nieuwkomers bekend kunnen worden gemaakt. 

 
Voetbal Technische Commissie SVV Scheveningen

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1