AFC - SVV Scheveningen

SVV JO9-4 - VELO JO09-5

A.s. zaterdag (2 februari) houden wij weer een gezellige 3e helft

31-01-2019
Zaterdag 2 februari a.s. speelt SVV Scheveningen 1 op Sportpark Houtrust om 15.30 uur tegen HHC Hardenberg 1. Na de wedstrijd sluiten we de middag weer af met een gezellige 3e helft

De muziek wordt verzorgd Jan Raats, dit is een zeer populaire zanger met een breed repertoire, van Elvis tot Hazes, van Après-ski tot ballads, van de 60-er jaren tot vandaag en Engels- en Nederlandstalig. Kortom iedereen komt met hem aan zijn/haar trekken.

Buiten het feit dat dit weer een gezellige middag gaat worden, is dit voor ons vlaggenschip een bijzonder belangrijke wedstrijd. Wij willen graag de 3 punten op Sportpark Houtrust houden en los komen uit de onderste regionen van de 2e divisie. Onze jongens en de begeleiding kunnen uw steun dus best gebruiken. Kom dus massaal naar Sportpark Houtrust en steun hen op een sportieve wijze!

Wilt u een gezellige zaterdagmiddag beleven? Kom dan gerust kijken op Sportpark Houtrust, de wedstrijd begint om 15.30 uur. De 3e helft start direct na de wedstrijd.

Bestuur SVV Scheveningen.