AFC - SVV Scheveningen

SVV JO9-4 - VELO JO09-5

SVV Scheveningen geeft invulling aan Voetbal Technische Organisatie

30-01-2019
Cock Jol is per direct Manager Voetbal Technische Zaken.

Volgens voorzitter Ron Kleijn is Cock na zijn vertrek als werknemer altijd nauw betrokken gebleven als toeschouwer en supporter van de club.” Al geruime tijd koesteren wij als bestuur de wens dat hij een functie op het voetbaltechnisch vlak zal gaan bekleden. Wij zijn dan ook bijzonder blij dat Cock deze belangrijke functie als vrijwilliger oppakt. Het tekent zijn liefde en betrokkenheid bij de club.”

Cock zal er samen met de overige leden van de Voetbal Technische Commissie voor gaan zorgen dat er invulling wordt gegeven aan continuïteit en het optimaal faciliteren van de Voetbal Technische Zaken bij de club, niet alleen voor de senioren A en B selectie maar zeker ook voor de jeugdopleiding.

Hoofdtrainer John Blok en het bestuur hebben na zeer kort overleg ook laten weten geen enkele reden te zien om hun doorlopende overeenkomst te verbreken. Sterker nog, door de invulling van de diverse posten is het vertrouwen in elkaar alleen maar gegroeid. John zal vanuit zijn functie dan ook deel uit maken van de genoemde commissie.

Als Hoofd Jeugd Opleiding zal per 1 juli 2019, de datum waarop de club 100-jaar bestaat, Albert van der Dussen in dienst treden en ook deel uitmaken van de commissie. Met zijn aanzienlijke trackrecord levert hij veel kennis en ervaring. Daarbij komt dat hij in het verleden zowel als speler en trainer al verbonden is geweest aan onze club en daardoor altijd betrokken is gebleven.

Uiteraard zal mister Scheveningen, Ron Cramer, deel uit blijven maken van de commissie. Ron zal zich blijven richten op de invulling van de senioren A- en B-selectie. Maar met zijn ruime kennis en ervaring zal Ron zeker ook advies uitbrengen over allerlei Voetbal Technische Zaken.

Ook Martin Jol zal als adviseur nog nauwer verbonden zijn aan de club. Ron Kleijn zegt daarover: “net als met Cock hebben diverse functionarissen vanuit de club de afgelopen jaren al regelmatig met Martin om de tafel gezeten en ideeën besproken. Deze ideeën kunnen wij nu omzetten in daden.”

Ook Dave van der Zwan zal deel uit maken van de Voetbal Technische Commissie. Dave is al jaren verweven met onze club en zeer vertrouwd. Om ervoor te zorgen dat bij de andere heren de focus vooral op voetbal kan blijven zal hij hen ondersteunen op onder meer het organisatorische en administratieve gebied.

Om de organisatie verder in te vullen wordt er de komende tijd nog met diverse personen gesproken. Zodra er iets bekend is zullen wij dat via de reguliere kanalen melden.

Namens het bestuur SVV Scheveningen,

Rob Vis, algemeen secretaris