Scheveningen 1


SVV Scheveningen - VV Katwijk
Zaterdag 24 augustus
Aanvang 14.30 uur

Sportpark "Houtrust"
Arie de Jager Veld

Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal
geschonken door:

CORNELIS VROLIJK / JACZON

———————————————-

Sponsor Man of the Match:

-

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Lekker vakantie!!!
Vanaf de start van de competitie
elke week weer een nieuwe Topper.
Fijne vakantie allemaal!

Nieuws

Sascha Tuijt stopt als assistent trainer bij SVV Scheveningen.


21-01-2019

Sascha Tuijt heeft het bestuur meegedeeld, dat hij aan het eind van dit seizoen vertrekt als assistent trainer bij SVV Scheveningen. Een weloverwogen besluit, zeker voor iemand die zo aan de club gehecht is en door zijn innemende persoonlijkheid  binnen SVV Scheveningen veel respect afdwingt.

Foto: (c) Dick Teske

De functie van assistent trainer bij een 2e divisie club houdt, buiten nog andere verplichtingen, in dat je drie doordeweekse avonden van huis bent en dat een groot deel van de zaterdagen in het teken staat van de voetballerij.

Sascha moet deze functie combineren met zijn drukke baan als leraar lichamelijke opvoeding en als vader van een gezin met jong opgroeiende kinderen. Sascha kan daarbij altijd rekenen op de onvoorwaardelijke steun van zijn vrouw Patricia, die in de jaren dat Sascha bij onze club werkzaam is zoveel mogelijk bij de wedstrijden van het 1e elftal aanwezig is en zich een sterk meelevende supporter  toont.

Sascha vindt het nu tijd om zich veel mee te gaan richten op zijn gezinsleven en daar kunnen wij alleen maar waardering voor opbrengen. Tot het eind van het seizoen zal Sascha zich voor de volle 100% procent blijven inzetten om mee te werken aan de handhaving van ons vlaggenschip in de 2e divisie, waarbij de twee overwinningen op rij na de winterstop uiteraard extra motiverend werken.

Aan het eind van dit seizoen gaan wij afscheid nemen van Sascha als assistent trainer, maar gezien de wederzijdse vriendschappelijke relatie zijn wij er van overtuigd dat wij in de toekomst Sascha en Patricia nog heel vaak op Houtrust mogen begroeten.

Namens het bestuur SVV Scheveningen,

Rob Vis
Algemeen secretaris.

 

 

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1