SVV Scheveningen - VVSB

Strandrestaurant
DE WATERREUS
---------------------------
Man of the Match Sponsor:

Restaurant De Beren
Scheveningen

Zaterdag 9 februari 2019
SVV JO19-1 - RCL JO19-1
Aanvang  12:30 uur

Di Sopra Man of the Match FC Lienden thuis: Barry Rog

21-01-2019

Ook na afloop van het met 4-0 gewonnen duel Scheveningen – FC Lienden werd er weer een Man of the Match gekozen.

Er waren meerdere gegadigden en ditmaal werd Barry Rog als winnaar uitgeroepen. De ras-Scheveninger vond zijn naam niet terug bij de doelpuntenmakers maar liet met sterk spel en een overvloed aan energie wél meerdere medespelers goed renderen.  Na afloop ontving hij uit handen van Mario van Dijk een dinerbon voor Restaurant Di Sopra in de haven van Scheveningen.

Voor bijna alle duels zijn er prijzen beschikbaar gesteld. Naast Restaurant Di Sopra stellen ook Dinercafé Zarautz, Beachclub Peukie, Restaurant Villani, Restaurant De Beren Scheveningen, Restaurant La Boqueria, Visgroothandel W. van Wijk en Restaurant Rodizio bij één of meerdere wedstrijden een prijs beschikbaar, waarvoor een woord van dank natuurlijk op de plaats is!

Indien ook u het leuk vind om een prijs beschikbaar te bestellen en aan het voorgaande rijtje toegevoegd wilt worden laat het ons dan via de bekende kanalen weten!