SVV Scheveningen - VVSB

Strandrestaurant
DE WATERREUS
---------------------------
Man of the Match Sponsor:

Restaurant De Beren
Scheveningen

Zaterdag 9 februari 2019
SVV JO19-1 - RCL JO19-1
Aanvang  12:30 uur

Scheveningen overtuigend langs FC Lienden

19-01-2019

Scheveningen deed op Houtrust uitstekende zaken en won het belangrijke duel tegen FC Lienden met 4-0.

Scheveningen begon het duel goed maar het ontbrak in de openingsfase nog aan de eindpass. Halverwege kwam het toch op voorsprong maar verzuimde daarna snel de score te verdubbelen. Kort voor rust kwamen de bezoekers met tien man te staan. Na rust trok het spelbeeld zich door en nam Scheveningen na een kwartier een voorschot op de overwinning. Het verzet van de bezoekers was daarmee gebroken. In het laatste halfuur werden de bezoekers, inmiddels met negen man, onder de voet gelopen. Scheveningen verzuimde uit te lopen naar een monsterzege, maar wist in de slotfase alsnog uit te lopen naar 4-0.

Scheveningen FC Lienden 4-0  (1-0)

Scoreverloop:
26. Kevin Gomez Nieto 1-0,
58. Brandon Robinson 2-0,
88. Joël Donald 3-0,
89. Brandon Robinson 4-0.

Gele kaart: Mitchell de Vlugt, Brandon Robinson (Scheveningen), Marlon Versteeg, Mohammed Ajiach (FC Lienden)

Rode kaart: Noah Barendse (2x geel), Shuremy Felomina (FC Lienden)

Scheidsrechter: Dhr. J.W.M. van der Laan
Assistent-scheidsrechter: Dhr. M.J.A. Osseweijer
Assistent-scheidsrechter: Dhr. D. Zijlstra
Vierde official: Mw. S. Shukrula

Opstelling Scheveningen:
Björn Bénard, Kevin Gomez Nieto (72. Joël Donald), Samir El Moussaoui, Jari de Jong, Ruben Koorndijk, Levi Schwiebbe (82. Nabil Haddadi), Leroy Resodihardjo (70. Tim Peters), Mitchell de Vlugt, Mehmet Aldogan, Brandon Robinson, Barry Rog.

Opstelling FC Lienden:
Thom Jonkerman, Noah Barendse, Jawad Bellasan (54. Mohammed Ajiach), Abdel Metalsi, Rafaël Uiterloo (6. Frank Wiafe-Danquah), Louis Pedro (75. Jesse van Baal), Clarence Hasselbaink, Milad Intezar, Vlatko Lazic, Marlon Versteeg, Shuremy Felomina.

Zaterdag 26 januari: IJsselmeervogels – Scheveningen (2e divisie, 15.00 uur)
Volgende week gaan Scheveningen op bezoek bij titelkandidaat IJsselmeervogels. De aftrap op de rode kant van sportpark De Westmaat in Bunschoten-Spakenburg is om 15.00 uur.