Seizoen 2020-2021

"Haagsche Dynamiek"

Mgr.Nolenslaan 9
2555 XX Den Haag

Er mag weer getraind worden!!
Check de info en richtlijnen
op de website.

SVV Scheveningen Buurthuis van de Toekomst

28-06-2013
SVV Scheveningen is sinds gisteravond een officieel Buurthuis van de Toekomst. Wethouder Karsten Klein kwam het inmiddels beroemde bordje op de gevel van het clubhuis bevestigen.

De wethouder heeft de voorzitter van SVV Scheveningen, Ron Kleijn, tevens benoemd tot ambassadeur van het Buurthuis van de Toekomst. SVV Scheveningen is alweer het 21ste Buurthuis van de Toekomst in Den Haag.

SVV Scheveningen kreeg vorig jaar een kleine subsidie van 12.000 euro voor het plaatsen van een schuifwand in de kantine. Hierdoor ontstond er een afgesloten ruimte die inmiddels gebruikt wordt voor kinderopvang en de kaartclub. Maar voorzitter Kleijn heeft grotere plannen. Hij wil sportactiviteiten voor ouderen organiseren en SVV Scheveningen gaat binnenkort maaltijden voor ouderen aanbieden. Hiervoor wordt samengewerkt met het Maris College en de Stichting Anton Constandse.

Met gepaste trots benoemde wethouder Karsten Klein voorzitter Ron Kleijn tot ambassadeur van het Buurthuis van de Toekomst. De wethouder  prees het tomeloze enthousiasme van Ron Kleijn bij het realiseren van het Buurthuis van de Toekomst. "Ron Kleijn denkt in kansen, ziet mogelijkheden en weet ze ook nog te realiseren. Hij weet partijen bij elkaar te brengen en mooie samenwerkingsverbanden in de buurt te bewerkstelligen. SVV Scheveningen is een voetbalclub om trots op te zijn en nu ook een Buurthuis van de Toekomst om trots op te zijn."