Seizoen 2019-2020

”Arie de Jager veld”

Zaterdag 29 juni 2019
SCHEVENINGEN 100 JAAR
Check de site voor het programma!

VRIJWILLIGER VAN DE MAAND DECEMBER

31-12-2018
Op de valreep van dit jaar maken we de vrijwilliger van de maand december bekend. We verrasten deze maand Rob Snabel en zijn vrouw Ria met een diner bon voor 2 personen bij Proeflokaal Sijgje.
Al jaren is Rob een bekend gezicht bij de club. Als je vraagt wat hij allemaal aan vrijwilligerstaken doet, kun je beter vragen welke taken doet hij nog niet!

Op zaterdagochtend is hij te vinden in de kantine bij de koffie en de broodjes. Maar hij draait ook bardienst op maandagavond bij de bridge. In de keuken maakt hij regelmatig de tosti’s klaar. Buiten de kantine zorgt Rob ook nog voor de administratie zoals het controleren en verzenden van de facturen. En of dat nog niet genoeg is, is hij ook nog regelmatig te vinden bij de kaartverkoop! Logisch dus dat hij bij Scheveningen 1 ook “Vriend van SVV” is.
In zijn “eigen” tijd is Rob ook als vrijwilliger te vinden bij het Muzee in Scheveningen of je komt hem tegen op zijn fiets als hij zijn dagelijkse rondje maakt.

Rob is een bezig baasje die altijd klaar staat voor de club. Hij laat zich niet door zijn gezondheid leiden maar slaat zich door al zijn inzet er juist op zijn eigen wijze doorheen. In onze ogen een doorzetter die respect verdient!
Wil je ook een vrijwilliger nomineren? Dat kan via door een e-mail te sturen naar vrijwilligerszaken@svvscheveningen.nl. Vermeld even om wie het gaat en waarom deze persoon in jouw ogen extra in het zonnetje gezet mag worden.