Scheveningen 1

Jong Almere City-Scheveningen

zaterdag 23 maart
aanvang 14.30 uur

Yanmar Stadion
Competitieweg 20
1318 EA Almere

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 23 maart 2019
SVV JO12-1 - Sc Monster JO12-1
Aanvang 9:45 uur
 

Nieuws

VRIJWILLIGER VAN DE MAAND DECEMBER


31-12-2018
Op de valreep van dit jaar maken we de vrijwilliger van de maand december bekend. We verrasten deze maand Rob Snabel en zijn vrouw Ria met een diner bon voor 2 personen bij Proeflokaal Sijgje.
Al jaren is Rob een bekend gezicht bij de club. Als je vraagt wat hij allemaal aan vrijwilligerstaken doet, kun je beter vragen welke taken doet hij nog niet! 

Op zaterdagochtend is hij te vinden in de kantine bij de koffie en de broodjes. Maar hij draait ook bardienst op maandagavond bij de bridge. In de keuken maakt hij regelmatig de tosti’s klaar. Buiten de kantine zorgt Rob ook nog voor de administratie zoals het controleren en verzenden van de facturen. En of dat nog niet genoeg is, is hij ook nog regelmatig te vinden bij de kaartverkoop! Logisch dus dat hij bij Scheveningen 1 ook “Vriend van SVV” is.
In zijn “eigen” tijd is Rob ook als vrijwilliger te vinden bij het Muzee in Scheveningen of je komt hem tegen op zijn fiets als hij zijn dagelijkse rondje maakt.
 
Rob is een bezig baasje die altijd klaar staat voor de club. Hij laat zich niet door zijn gezondheid leiden maar slaat zich door al zijn inzet er juist op zijn eigen wijze doorheen. In onze ogen een doorzetter die respect verdient!
Wil je ook een vrijwilliger nomineren? Dat kan via door een e-mail te sturen naar vrijwilligerszaken@svvscheveningen.nl. Vermeld even om wie het gaat en waarom deze persoon in jouw ogen extra in het zonnetje gezet mag worden.
 
Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1