SVV Scheveningen-FC Lienden

Houthandel De Vechtstreek

Dutch VR
------------------------

Man of the Match Sponsor:

Italiaans Restaurant

Di Sopra

Zaterdag 19 januari 2019
SVV JO15-1 - VOC JO15-1

Visserij Zaalvoetbaltoernooi 2018

28-12-2018
Op zaterdag 29 december a.s. wordt in Sporthal Houtrust voor de 9e maal het ‘Visserij Zaalvoetbaltoernooi’ georganiseerd door de welbekende Scheveningse visserij familie Rog (Schev. 10). Hieraan wordt deelgenomen door 10 teams uit Scheveningen en omstreken. Er wordt gestreden om de felbegeerde wisselbokaal welke vorig jaar is gewonnen door ‘The All Stars’. Het zaalvoetbaltoernooi begint om 10.00 uur en zal eindigen omstreeks 16.00 uur.

Na afloop van het zaalvoetbaltoernooi wordt in onze kantine – uiteraard onder het genot van een overheerlijk visbuffet en een verfrissend drankje – de prijsuitreiking verzorgd. Ook aan de muzikale omlijsting is natuurlijk gedacht, zodat de aanwezigen ook nog een dansje op de dansvloer kunnen wagen. De avond eindigt om 20.00 uur

Heb je a.s. zaterdag nog geen plannen en heb je zin in een gezellige dag? Kom dan gerust langs in Sporthal Houtrust en natuurlijk ook in onze gezellige kantine, je bent van harte welkom!

Poule-indeling

POULE A

1. Team Krayenoord
  2. FC Bier
  3. SV ‘35
  4. De Rooie Uien
  5. FC Kattuk

POULE B

1. De Boefjes
  2. De Jonkies
  3. The All Stars
  4. Scheveningen G1
  5. De Orgeldraaiers

Oproep

De wisselbeker is nog niet teruggebracht. Het verzoek is dus om deze morgenochtend mee te nemen.

Boodschap voor de deelnemers

Het is nadrukkelijk verboden in de sporthal te spelen met sportschoenen met zwarte zolen, houd hier dus rekening mee!

Tot ziens op zaterdag 29 december a.s.!

Familie Rog,

‘Scheveningen 10’