Scheveningen 1

Scheveningen - Kozakken Boys

Zaterdag 25 mei  
Aanvang 15.30 uur

Sportpark "Houtrust"
Arie de Jager veld 

Laan van Poot 38-C 
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal geschonken door:

 FPL Dynamic Logistics

&

Hofstad Security

---------------------
Man of the Match Sponsor:

-----

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 18 mei 2019
SVV J)15-3 - Victoria'04 JO15-2
Aanvang 13:15 uur
 

Nieuws

Sint en piet op Houtrust


29-11-2018

Woensdagmiddag 28 november 2018, Vanaf kwart voor twee druppelden de vrolijke kinderen binnen in de gezellig versierde kantine van SVV Scheveningen. 

Sinterklaas heeft een aantal weken geleden laten weten een plekje in zijn druk bezette agenda vrij te houden voor de Scheveningse Jeugd. Daar hadden de kinderen wel oren naar. 

Om 2 uur kwamen er twee Pieten die lekker met de kinderen gingen dollen en eentje dacht zelf Sinterklaas te zijn want Piet ging in Sinterklaas’ stoel zitten. 

Even later kwamen Sinterklaas en Hoofdpiet aangelopen. De andere twee waren gewoon veel te snel geweest. 

Allemaal blije kindergezichtjes! Geweldig! Nadat de kinderen voor Sinterklaas hebben gezongen, hem allemaal vragen hebben gesteld zoals de vraag hoe oud hij is (568 jaar!) en hem hebben verteld hoe blij ze met hun schoenkadootjes zijn, was het tijd voor de cadeaus. De kinderen zijn allemaal flink verwend door Sinterklaas en  zijn Pieten. Daarna hebben de kinderen nog samen met de Pieten stoelendans gedaan. Toen werd het tijd voor de Sint en zijn Pieten om weer te gaan. 

We willen alle kinderen bedanken voor de gezelligheid. Merchandise Scheveningen, Jumbo Scheveningen en restaurant Zarautz voor de sponsoring. Natuurlijk bedanken we ook Sinterklaas en de Pieten voor hun tijd en komst! 

 

Groeten Activiteitencommissie Jeugd SVV Scheveningen.

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1