Scheveningen - Jong Sparta

Kees Rog
Stichting Noordzeevis
-----------------------------

Man of the Match Sponsor:

Visgroothandel W. Van Wijk

Zaterdag 24 november 2018
SVV JO12-3 - SVC'08 JO12-3

Dick Kleyn alsnog gehuldigd

20-11-2018

Door een pijnlijk foutje in onze administratie kwam op onze laatste Algemene Ledenvergadering bij de jubilarissen de naam van Dick Kleyn niet voor. En dat terwijl ons zeer gewaardeerde  Lid van Verdienste toch echt al liefst 50 jaar lid is van onze club. Uiteraard hebben wij het foutje direct hersteld en met Dick afgesproken dat wij naar een passend moment op zoek gingen om hem in het zonnetje te zetten.

Gelukkig kwam dat moment heel snel in beeld en kreeg Dick  tijdens onze vrijwilligersavond op 10 november j.l. de waardering die hem zo toekomt. Voorzitter Ron Kleijn sprak terecht zeer lovende woorden uit over de jubilaris en was zeer verguld te kunnen melden, dat Dick ook in de komende jaren als een zeer gedreven en opgewekte vrijwilliger aan onze club verbonden blijft.

Dat Dick op handen wordt gedragen bleek wel uit de daverende ovatie die hem door de ruim 150 vrijwilligers ten deel viel.

Dick, bedankt wat jij tot nu toe voor SVV Scheveningen hebt betekend en jouw tijd als vrijwilliger zit er nog lang niet op.

Bestuur SVV Scheveningen,