Scheveningen 1

Scheveningen - Kozakken Boys

Zaterdag 25 mei  
Aanvang 15.30 uur

Sportpark "Houtrust"
Arie de Jager veld 

Laan van Poot 38-C 
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal geschonken door:

 FPL Dynamic Logistics

&

Hofstad Security

---------------------
Man of the Match Sponsor:

-----

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 18 mei 2019
SVV J)15-3 - Victoria'04 JO15-2
Aanvang 13:15 uur
 

Nieuws

Dick Kleyn alsnog gehuldigd


20-11-2018

Door een pijnlijk foutje in onze administratie kwam op onze laatste Algemene Ledenvergadering bij de jubilarissen de naam van Dick Kleyn niet voor. En dat terwijl ons zeer gewaardeerde  Lid van Verdienste toch echt al liefst 50 jaar lid is van onze club. Uiteraard hebben wij het foutje direct hersteld en met Dick afgesproken dat wij naar een passend moment op zoek gingen om hem in het zonnetje te zetten.

Gelukkig kwam dat moment heel snel in beeld en kreeg Dick  tijdens onze vrijwilligersavond op 10 november j.l. de waardering die hem zo toekomt. Voorzitter Ron Kleijn sprak terecht zeer lovende woorden uit over de jubilaris en was zeer verguld te kunnen melden, dat Dick ook in de komende jaren als een zeer gedreven en opgewekte vrijwilliger aan onze club verbonden blijft.

Dat Dick op handen wordt gedragen bleek wel uit de daverende ovatie die hem door de ruim 150 vrijwilligers ten deel viel.

Dick, bedankt wat jij tot nu toe voor SVV Scheveningen hebt betekend en jouw tijd als vrijwilliger zit er nog lang niet op.

Bestuur SVV Scheveningen,

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1