Scheveningen 1

 
Scheveningen - Jong Sparta
Zaterdag 15 december
 Aanvang 14.30 uur

Sportpark "Houtrust"
Arie de Jager Veld
Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal geschonken door:

Ron van der Meijde
Rob Snabel
-----------------------------
Gerard Roeleveld
Wim de Jong
Kees Rog
-----------------------------
Stichting Noordzeevis
-----------------------------

Man of the Match Sponsor:

Visgroothandel W. Van Wijk

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 24 november 2018
SVV JO12-3 - SVC'08 JO12-3
Aanvang 11:00 uur
 

Nieuws

SELECTIENIEUWS: Leroy Resodihardjo bezig aan laatste seizoen bij Schevenigen


20-11-2018

Leroy Resodihardjo is bezig aan zijn laatste seizoen als selectiespeler bij Scheveningen. Verdeeld over twee periodes is de middenvelder momenteel bezig aan zijn achtste seizoen in de hoofdmacht.

 

Veranderde woon- en werkomstandigheden (mede-eigenaar van groothandel in installatie- en klimaattechniek Cevetech B.V.) in combinatie met het feit dat hij en zijn vriendin in 2019 hun eerste kind verwachten hebben hem doen besluiten volgend seizoen minder tijd in de auto en aan lange voetbalzaterdagen te willen besteden. 

Resodihardjo streek in 2006 als 19-jarig talent dat bij DSO als jeugdspeler reeds het eerste elftal had gehaald neer op Houtrust. Na de nodige minuten in het eerste seizoen volgde de echte doorbraak het seizoen daarna, waarin hij een grote bijdrage had in het behaalde kampioenschap. 

Wat volgde was de stap naar eredivisionist ADO Den Haag en ook daar wist hij direct een basisplaats af te dwingen. Na 2,5 seizoen ADO Den Haag volgde de overstap naar Almere City FC waar hij ook 2,5 seizoen zou spelen.

In 2013 volgde de terugkeer naar Scheveningen en werd direct een dragende kracht. Naast de eerder genoemde wapenfeiten zal hij voor altijd herinnerd worden aan het feit dat hij op 9 juni 2018 in blessuretijd Scheveningen met een geweldig doelpunt naar de Tweede Divisie schoot. Al met al neemt hij dus een belangrijke plek in de clubhistorie in.

Leroy Resodihardjo heeft nog geen besluit genomen over zijn voetbaltoekomst en zal de keuze maken tussen stoppen, spelen in een vriendenteam en/of dichter bij huis. 
 
  Technische Commissie SVV Scheveningen

 

 

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1