Scheveningen 1

Scheveningen - Kozakken Boys

Zaterdag 25 mei  
Aanvang 15.30 uur

Sportpark "Houtrust"
Arie de Jager veld 

Laan van Poot 38-C 
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal geschonken door:

 FPL Dynamic Logistics

&

Hofstad Security

---------------------
Man of the Match Sponsor:

-----

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 18 mei 2019
SVV J)15-3 - Victoria'04 JO15-2
Aanvang 13:15 uur
 

Nieuws

Beste (ouders/verzorgers) van de jeugdleden van SVV Scheveningen.


16-11-2018
Met heel veel plezier organiseren we al een aantal jaren en ook dit seizoen activiteiten voor de jeugd.

De afgelopen maanden waren het karten, het trampolinespringen bij Planet Jump en de Halloween griezeltocht weer een daverend succes! Klik hier voor een kleine impressie. Binnenkort komen Sinterklaas en zijn Pieten langs om met de kleine kinderen het Sinterklaasfeest te vieren. Voor de rest van het seizoen staan er nog meer coole activiteiten op het programma. 

Wij maken voor iedere activiteit gebruik van inschrijfavonden. Ruim voordat de activiteit plaatsvindt, geven we alle kinderen de mogelijkheid zich in te schrijven. We zitten meerdere avonden in de kantine met de inschrijflijsten zodat iedereen de kans krijgt. 

We willen iedereen vragen gebruik te maken van deze inschrijfavonden. Wij maken hiervoor graag tijd vrij. Helaas merken wij bij iedere activiteit wel dat ouders toch buiten de inschrijfavonden contact met ons opnemen om mee te willen doen aan een activiteit. Dit kost ons heel veel extra tijd en we hebben dan ook besloten om buiten de inschrijfmomenten geen kinderen meer op de lijst te zetten. We hopen op ieders begrip. 

 

We zijn nog steeds op zoek naar ouders van de jongste jeugd (tot en met de JO10) die de activiteiten van deze doelgroep op zich willen nemen. Dit seizoen kunnen we het samen doen en volgend seizoen dragen we het organiseren van activiteiten voor de jongste jeugd graag aan jullie over. Wijzelf willen ons richten op activiteiten voor de jeugd vanaf de JO11, aangezien onze eigen kinderen intussen ouder zijn geworden. 

Geef je op! 0641825697

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1