Scheveningen 1

Scheveningen - Kozakken Boys

Zaterdag 25 mei  
Aanvang 15.30 uur

Sportpark "Houtrust"
Arie de Jager veld 

Laan van Poot 38-C 
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal geschonken door:

 FPL Dynamic Logistics

&

Hofstad Security

---------------------
Man of the Match Sponsor:

-----

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 18 mei 2019
SVV J)15-3 - Victoria'04 JO15-2
Aanvang 13:15 uur
 

Nieuws

SELECTIENIEUWS: Barry Rog minimaal twee jaar langer bij Scheveningen


16-11-2018

Selectiespeler Barry Rog en Scheveningen zijn onlangs overeengekomen om de samenwerking minimaal tot de zomer van 2021 te verlengen.

 

Na een stapsgewijze ontwikkeling als senior beleefde Rog afgelopen seizoen zijn grote doorbraak in Scheveningen 1. Als aanvallende middenvelder annex aanvaller miste hij nagenoeg geen duel maar had hij tevens een belangrijk aandeel in het succes. De tien doelpunten in de reguliere competitie en één tegen Quick in de nacompetitie spreken wat dat betreft voor zich. 
 
Het kwam de jonge ras-Scheveninger in de loop van het vorige seizoen al op wat interesse te staan, maar desondanks besloot hij zijn club gewoon trouw te blijven en op vertrouwde grond de vervolgstappen in zijn ontwikkeling te zetten en succes na te jagen. 
 
Ook dit seizoen is hij vrijwel altijd een vaste waarde en verloopt de aanpassing aan het hogere niveau redelijk tot goed. Met nog altijd pas 22 jaar is er ook nog voldoende ruimte voor verdere ontwikkelingen. Beide partijen zijn dan ook tevreden reeds in een vroeg stadium de verlengde samenwerking bekend te kunnen maken.


Technische Commissie SVV Scheveningen

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1