Scheveningen 1

Scheveningen - Kozakken Boys

Zaterdag 25 mei  
Aanvang 15.30 uur

Sportpark "Houtrust"
Arie de Jager veld 

Laan van Poot 38-C 
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal geschonken door:

 FPL Dynamic Logistics

&

Hofstad Security

---------------------
Man of the Match Sponsor:

-----

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 18 mei 2019
SVV J)15-3 - Victoria'04 JO15-2
Aanvang 13:15 uur
 

Nieuws

Nominatie Haagse Held 2018: breng je stem uit op Leo Pronk!!!!!!


14-11-2018

Op vrijdag 7 december a.s. wordt tijdens het Haagse Helden Gala bekend gemaakt wie zich dit jaar Haagse Held 2018 mag noemen.

In de categorie Buurt en Omgeving is door de Bewonersvereniging wijkberaad Duindorp voor deze prachtige waarderingsprijs Leo Pronk voorgedragen en heeft de jury op basis de onderstaande motivering Leo Pronk als één van de drie kandidaten genomineerd:

Ruim tien jaar strijdt Leo als bestuurslid van de bewonersvereniging voor zijn geliefde Duindorp. Er zijn momenten geweest dat hij het even niet meer zag zitten. “Duindorp is prachtig. De saamhorigheid is groot. Maar Duindorpers hebben hun zegje klaar en houden vast aan hun eigen rituelen, dus we zijn niet altijd even positief in het nieuws geweest.” Toch zette hij door. En met succes. Zijn doel? Een schoon, mooi en veilig Duindorp: de plek waar hij geboren en getogen is, en oud wil worden.

Ook bij onze club zet, zoals velen ongetwijfeld weten. Leo zich al jarenlang in als vrijwilliger. Maar liefst 9 jaar is Leo elftalleider geweest van ons 2e elftal en nog altijd staat hij voor de club klaar als er een beroep op hem wordt gedaan. Daarnaast is Leo al 7 jaar sportverslaggeverbij Sportsignaal op Den haag FM.

Het zal fantastisch zijn, als Leo, voor al het vrijwilligerswerk wat hij doet op vrijdag 7 december wordt uitgeroepen tot Haagse Held 2018. En wij, leden en supporters van SVV Scheveningen gaan natuurlijk massaal onze stem uitbrengen op Leo.

Ga hiervoor naar de website www.denhaagdoet.nl > waardering > Haagse Helden Gala. Stemmen kan tot en met 30 november a.s. Wij rekenen op jullie.

Bestuur SVV Scheveningen.

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1