Scheveningen - Jong Sparta

Kees Rog
Stichting Noordzeevis
-----------------------------

Man of the Match Sponsor:

Visgroothandel W. Van Wijk

Zaterdag 24 november 2018
SVV JO12-3 - SVC'08 JO12-3

Eerste vrijwilliger van de maand bekend!

13-11-2018
Afgelopen zaterdag, tijdens het vrijwilligersfeest is Vanessa Postema gekozen tot vrijwilliger van de maand november. Zij werd verrast met een diner bon voor 2 personen bij Proeflokaal Sijgje.

Vanessa komt al op SVV sinds haar kinderjaren. Haar vader en broers voetbalden hier. U wel bekend van de Aad de Ruiter tap!

Sinds een jaar of 9 is zij een paar keer in de week bij SVV te vinden. Haar eigen kinderen voetballen hier en haar man Tonny geeft al 9 jaar training. “Ik vind het vooral leuk om iets vrijwilligs te doen dat de club warmte uitstraalt en dat je lekker even iets te drinken kan halen en even kan bijkletsen met ouders”. Het is voor haar een kleine moeite om even een uurtje de kantine te draaien anders sta je toch een uur langs de lijn zoals ze zelf zegt.

Wil je ook een vrijwilliger nomineren? Dat kan via door een e-mail te sturen naar vrijwilligerszaken@svvscheveningen.nl. Vermeld even om wie het gaat en waarom deze persoon in jouw ogen extra in het zonnetje gezet mag worden.