VVSB - Scheveningen

SVV JO10-2 - DUNO JO10-1

Villani Man of the Match Kon. HFC thuis: Barry Rog

05-11-2018

Na afloop van het duel Scheveningen – Koninklijke HFC werd Barry Rog verkozen tot Man of the Match. Met een sterke partij voetbal en een doelpunt voor rust was het mede verantwoordelijk voor het puntje dat Scheveningen aan dat duel over hield. Na afloop ontving hij uit handen van Pietro (tevens oud jeugdspeler van Scheveningen) van Gastronomia Villani een dinerbon.

De verkiezing van de Man of the Match is dit seizoen nieuw en voor bijna alle duels zijn er prijzen beschikbaar gesteld. Naast Restaurant Villani stellen ook Dinercafé Zarautz, Beachclub Peukie, Restaurant Di Sopra,Restaurant De Beren Scheveningen, Visgroothandel W. van Wijk, Restaurant Rodizio en La Boqueria bij één of meerdere wedstrijden een prijs beschikbaar, waarvoor een woord van dank natuurlijk op de plaats is!

Indien ook u het leuk vind om een prijs beschikbaar te bestellen en aan het voorgaande rijtje toegevoegd wilt worden laat het ons dan via de bekende kanalen weten!