VVSB - Scheveningen

SVV JO10-2 - DUNO JO10-1

Scheveningen en Koninklijke HFC delen de punten

03-11-2018

In een matig maar boeiend duel deelden Scheveningen en Koninklijke HFC de punten op Houtrust.

Het duel kwam als een komeet op gang. De bezoekers namen snel de leiding en toen Scheveningen de stand in de 12e minuut alweer gelijk trok had het eigenlijk al op voorsprong moeten staan. Daarna waren de ploegen goed in evenwicht met weinig gevaar voor beide doelen maar waren het de bezoekers die met een voorsprong gingen rusten. Scheveningen moest dus opnieuw in de achtervolging en hoewel het aandrong bleven de kansen schaars. Omdat ook de bezoekers het duel niet beslisten bleef de thuisploeg in de wedstrijd en volgde de beloning voor de aanvallende intenties in de slotminuut. Doelman Boks (ex-Scheveningen) behoedde zijn ploeg vijf minuten voor tijd met een geweldige redding voor de gelijkmaker maar moest in de slotminuut alsnog capituleren. Zo verlieten beide ploegen met gemengde gevoelens maar een terecht puntje het veld.

Scheveningen
Koninklijke HFC 2-2 (1-2)

Scoreverloop: 2. Wessel Boer 0-1, 12. Barry Rog 1-1, 32. Vincent Volkert 1-2, 90. Jari de Jong 2-2

Gele kaart: Oscar Wilffert (Koninklijke HFC), Jari de Jong (Scheveningen)

Scheidsrechter: Dhr. L.P.S. Cairo
Assistent-scheidsrechter: Dhr. R.S.H. Beijer
Assistent-scheidsrechter: Dhr. M.A. Bronts
Vierde official: Dhr. Y. Pieters

Opstelling Scheveningen:
Björn Bénard, Kevin Gomez Nieto, Samir El Moussaoui, Jari de Jong, Gio van Ree (46. Mitchell de Vlugt), Esin Gula (69. Brandon Robinson), Leroy Resodihardjo, Tim Peters (80. Sergi Roeleveld), Mehmet Aldogan, Joël Donald, Barry Rog.

Opstelling Koninklijke HFC:
Tom Boks, Oscar Wilffert, Peet van der Slot, Vincent Volkert, Daniël van Son, Jacob Noordmans, Lars Weistra, André Morgan, Wessel Boer, Tim van Soest (72. Floris van der Linden), Robin Eindhoven (80. Franklin Lewis).

Zaterdag 17 november: VVSB - Scheveningen (aanvang 18.00 uur)
Volgende week zaterdag is Scheveningen vrij. De eerstvolgende wedstrijd is op zaterdag 17 november als Scheveningen op bezoek gaat bij VVSB in Noordwijkerhout. De aftrap is om 18.00 uur.