Scheveningen 1

Excel.Maassluis-Scheveningen
Zaterdag 20 april
aanvang: 14.30 uur

Sportpark Dijkpolder
Lavendelstraat 1
3142 NC  Maassluis

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 13 april 2019
SVV JO9-4 - VELO JO09-5
Aanvang 11:30 uur
 

Nieuws

Vrijwilliger van de maand


02-11-2018
SVV Scheveningen is trots op het legioen vrijwilligers die het wekelijks weer mogelijk maakt om de club draaiende te houden op alle fronten.

Jaarlijks bedankt de club deze vrijwilligers met een groot feest, dit jaar op 10 november, zie elders op de website. Maar soms zijn er vrijwilligers die iets speciaals doen en die willen we dan nog eens extra in het zonnetje zetten. Daarom kiezen we vanaf november iedere maand een vrijwilliger van de maand! Deze vrijwilliger wordt door SVV extra in het zonnetje gezet en krijgt een leuke blijk van waardering.

Wil jij iemand nomineren dan kan dat. Stuur de naam van de vrijwilliger die de afgelopen periode iets speciaals heeft gedaan voor de club door aan vrijwilligerszaken@svvscheveningen.nl en vertel in het kort wat deze vrijwilliger zo speciaal maakt.

Dus ken je iemand van de kantine, bar of keukendiensten, trainers, begeleiders, technische staf, scheidsrechters, grensrechters, teamouders, activiteiten commissie, administratie, facilitaire ondersteuning, coördinatoren, bestuur of andere nog niet genoemde vrijwilligerstaak die je graag in het zonnetje wilt zetten laat het ons dan snel weten!

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1