SVV Scheveningen-FC Lienden

Houthandel De Vechtstreek

Dutch VR
------------------------

Man of the Match Sponsor:

Italiaans Restaurant

Di Sopra

Zaterdag 19 januari 2019
SVV JO15-1 - VOC JO15-1

SVV-ers naar All Stars, de musical

02-11-2018
Woensdagavond 31 oktober konden 100 vrijwilligers en leden van SVV Scheveningen, gratis, de musical All Start bijwonen.

Enkele dames stonden al vroeg te popelen bij het Zuiderstrandtheater, om oa Jim Bakkum van dichtbij te kunnen bewonderen. Helaas was Jim Afwezig, maar dit werd ruimschoots gord gemaakt door de wel aanwezige spelers. Enkele BN-ers die meespeelden waren Kees Boot (bekend van oa de Ziggo-reclames), Mike Weerts (Voetbalvrouwen) en Alex Hendrickx (Ik weet wie je bent).

Het was een zeer geslaagde avond, met veel (voetbal/Kleedkamer) humor, verrassend dansende acteurs en heel herkenbare situaties.

De kaarten waren beschikbaar gesteld door Het Zuiderstrandtheater.

Namens de aanwezige leden van SVV Scheveningen heel hartelijk bedankt voor dit mooie aanbod.