Scheveningen 1

SVV Scheveningen-FC Lienden
Zaterdag 19 januari
aanvang 14.30 uur

Sportpark "Houtrust"
"Arie de Jager Veld"
Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal geschonken door:

Houthandel De Vechtstreek

&

Dutch VR
------------------------

Man of the Match Sponsor:

Italiaans Restaurant

Di Sopra

 

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 19 januari 2019
SVV JO15-1 - VOC JO15-1
Aanvang 11:15 uur
 

Nieuws

SVV 3 wint mooi voetbalgevecht


29-10-2018
Op een rustig Houtrust trad het derde aan tegen de buitenlandse club uit Zeeland OVV.

Op veld 1 werd een degelijke pot voetbal neergelegd en er werden, zoals elke week, legio kansen gecreëerd, maar als zo vaak niet afgerond. Toch werd het al snel 1-0 voor de groenen. Er leek geen vuiltje aan de lucht, tot uit het niets de 1-1 viel.

De tweede helft begon Scheveningen weer te drukken en werden er wel 4 uitgespeelde kansen om zeep geholpen en de wedstrijd leek te kantelen, ondanks de druk. De wissels begonnen zich te roeren en werden gelijkmatig ingebracht door de trainer.
Gelukkig werden er vervolgens 2 mooie doelpunten gemaakt door onder andere Dennis en Patrick en stond het 10 minuten voor tijd 3-1, volledig terecht. Toch bleek OVV een aardige ploeg met listige spitsen en zagen zij kans de keeper van Scheveningen 2 keer te passeren zodat ook het al klaarstaande damesteam hun ogen niet kon geloven, het zou toch niet gebeuren dat we zouden verliezen??
De druk bleef onverminderd hoog en Brian Spaans, die net 2 minuten in het veld stond, werd de ruimte op links ingestuurd en toch niet bekend om zijn grote snelheid zag hij kans de bal binnen te houden en langs de lijn met een werkelijk schitterende voorzet met links nota bene de aansnellende Ruben aan te spelen. Die ramde de bal door voor zijn verdediger te komen snoeihard in het doel.
De winst was dan ook eindelijk binnen. Het blijft een bijzonder team het derde die er elke week voor zorgen dat de wedstrijd spannend blijft.

Een neutrale toeschouwer

 

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1